Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No... to moje pracki w 3D maxie... nie patrzcie na szczegolowosc prac bo mam \'male\' ... ograniczenia sprzetowe... az wstyd sie przyznac na jakim kompie to wyrzezbilem :D

Mech:

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

i Jappek: :D

prace nie sa z \'03 ... to moj blad ;) sa z \'02 no... mech jest z tego roku... :D

Napisano

strasznie cosik ze swiatłem zamieszałeś:

mech:wali mu jakas latara od dołu w kadłub czy jak to tam nazwac, przypuszczam ze to od ognia z luf, ale w takim razie dlaczego nie widac tego swiatła na samych lufach i nogach i ta mgła jakas taka....

Rycerz: no cóż wygląda jak wycięty z innej bajki i znów to swiatła słońce w tyłek a wygląda jakby go ktoś reflektorem oswietlał od lewej

Jappek: chyba najbardziej mi sie podoba, podciagnąc troche rysunkowo w Photoshopie i mogłoby być ciekawe

pzdr...

Napisano
  • Autor

hmm... co do rycerza masz racje... ale jakby nie bylo swiatla z przodu to wogole by go nie bylo widac... a koniecznie chcialem zeby bylo widac zachod... jak to inaczej mozna rozwiac??

Mech... fakt... za maly radius dla omni jest... hmm... a dlaczego na lufach nie ma swiatla... nie pamietam... ale wiem ze powinno byc... sprawdze i najwyzej zapostuje poprawiona wersje :D A co do mgly... znasz jakis lepszy sposob na mgle... tzn dym na pustyni... ale taki zeby komputer nie zaczal piszczec z bolu?

Za \'pochwale\' Jappka serdecznie dziekuje :D

Napisano

Ostatnia praca jest naprawdę bardzo dobra. Fajny klimat, dobrze (a nawet bardzo dobrze) wykonana. A co do sprzętu to żaden wstyd. Przyznaj się :D.

Napisano
  • Autor

Heh...

Celeron 566

64 MB RAM

Voodoo 3/2000 16MB

przy mechu plakal... :D

Napisano
  • Autor

No... znalazlem jeszcze taki prosciutki ale dosyc przyjemny renderek na moim twardzielu... wogole zapomnialem ze go jeszcze mam... ach te poczatki :D

Slonko:

Napisano

całkiem przyjemne to słonko, gdyby nie te binokle. wygladaja troche jak dostawione w photoshopie czy czyms innym. ze wszystkiego najbardziej mi sie podoba ta trzrecia

Napisano

Co do klimatu, to rodzą sie pewne wątpliwości, zbiegiem okolicznosci bardzo podobne to do jednej z pracek, ktore były na jednym z krążkow bodajze od maxa 3, wielka przestrzeń, swobodnie rozrzucone głazy, mapowana mgła a w tle planeta, nawet kolory te same, to był tutek chyba, zrobiłęs fajną prackę ale zdaje sie ze nie do końca sobie to wszystko powymyslałes :)

Napisano

1 i ostatnia pracka sa spoko popracuj nad teksturkami i renderem. Powodzenia i pozdrawiam

Napisano

pracki maja klimat(szczegolnie ta ostatnia..przy zachodzie )...ale popracuj jeszcze nad texturkami i oswietleniem...

pozdr

Napisano
  • Autor

To nie zbieg okolicznosci Damian, tylko fakt... robilem tutorka... a jak go skonczylem to sobie dodalem to i owo... i powstala pracka... od czegos trzeba zaczac... ;)

Napisano

Ja sie przyczepie do pracki z zachodem. Mianowicie kamienie, co widac z bliska, maja rozmazana teksture, przez co bump tez nie wyglada najlepiej. Urzyc mozesz map proceduralnych.

I jeszcze ta planeta. Wyglada jakby unosila sie w chmurach gdzies blisko a chyba nie takie bylo zamierzenie.

Napisano

o kurde. skad wytrzasnalesc referke do mecha?

ja zaczelem taki sam wip na tym forum chyba we wrzesniu ale mialem reinstal maxa i stracilem pliki. a ty masz go ksonczonego wow

Napisano
  • Autor

Referka jest z jakiegos dodatku do magazynu \'Kawaii\' ... jak rysowac mange... czy jakos tak...

Andrea... bump... fakt... spieprzony troche... ale juz nie mam zrodla tej pracki... wiec nie poprawie... a ta planeta... to ksiezyc... i ma byc blisko... :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.