!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Witam, Przedstawiam prace wykonaną przeze mnie i Koniu_PL. Mini Ładowarka była zleceniem i efekt jest taki jak sobie życzył zleceniodawca, czyli ładowarka ma być czysta i ma być wkomponowana w zdjecie. A tu przedstawiam tak zwany Making of... który jest raczej bardzo słaby, ale może przyda sie początkującym użytkownikom. Jak sie przyda to proszę o pozytywną reputacje:) http://rapidshare.com/files/47482556/Mini Zapraszam do komentowania Pozdrawiam
NV Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 No i b. ładnie tylko materiał opon taki jakiś sztuczny podobnie samej "łopaty" czy jak to sie tam nazywa. A tak poza tym super. PS: Ładnie wkomponowane w fotkę ;)
klikus1984 Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 wlasnie. material opon troszke za bardzo sie blyszczy, poza tym wszystko extra :)
Georgas Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 teraz jak widze większą rozdzielczość to widzę że shadery słabiutkie, ale za to ładnie z tłem się łączy
streaker Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 O co chodzi z tym making off'em ? Plik nie ma żadnego rozszerzenia, próbowałem już rar, zip, wmv, mov, jpg, png, bmp
lukasz3d Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 czyste ladnie wkomponowane ale render bez poniesien pzdr
Georgas Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 O co chodzi z tym making off'em ? Plik nie ma żadnego rozszerzenia, próbowałem już rar, zip, wmv, mov, jpg, png, bmp spróbuj .pdf :) 1
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 No właśnie to jest PDF:) zapomniałem dodać:) Georgas- a co to słabych shaderów, miałem duży problem z lakierem dlatego że na płaskich powierzchniach ładny efekt było mi trudno uzyskać.
JohnZi Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 hehe kolor cieni sie nie zgadza z tymi na zdjeciu:p ale to drobnostka, tak to ok;]
Mortom Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 gdyby nie opony i kolor cienia to normalnie foto a nie render :> Pozdrawiam :>
Gość Raffaello Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 fajnie wyszło na zdjęciu, klient pewnie zadowolony? faktycznie można było więcej popracować nad shaderkami, głównie opon reszta super pozdro
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 zadowolony;) a nad oponami sie mączyłem naprawdę bardzo długo..ale bywa nie pykło;)
pecet Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 sztucznie troche, ale ważne że zleceniodawca zadowolony ;)
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 ladnei ale materialy pozostawiaja wiele do zyczenia ;)
Rekomendowane odpowiedzi