Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Przedstawiam prace wykonaną przeze mnie i Koniu_PL.

Mini Ładowarka była zleceniem i efekt jest taki jak sobie życzył zleceniodawca, czyli ładowarka ma być czysta i ma być wkomponowana w zdjecie.

miniladowarkaparkingprztl2.jpg

miniladowarkaparkingtylyb6.jpg

A tu przedstawiam tak zwany Making of... który jest raczej bardzo słaby, ale może przyda sie początkującym użytkownikom. Jak sie przyda to proszę o pozytywną reputacje:)

http://rapidshare.com/files/47482556/Mini

Zapraszam do komentowania

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i b. ładnie tylko materiał opon taki jakiś sztuczny podobnie samej "łopaty" czy jak to sie tam nazywa. A tak poza tym super.

PS: Ładnie wkomponowane w fotkę ;)

Napisano

teraz jak widze większą rozdzielczość to widzę że shadery słabiutkie, ale za to ładnie z tłem się łączy

Napisano

O co chodzi z tym making off'em ? Plik nie ma żadnego rozszerzenia, próbowałem już rar, zip, wmv, mov, jpg, png, bmp

Napisano
O co chodzi z tym making off'em ? Plik nie ma żadnego rozszerzenia, próbowałem już rar, zip, wmv, mov, jpg, png, bmp

spróbuj .pdf :)

Napisano
  • Autor

No właśnie to jest PDF:) zapomniałem dodać:)

Georgas- a co to słabych shaderów, miałem duży problem z lakierem dlatego że na płaskich powierzchniach ładny efekt było mi trudno uzyskać.

Napisano

hehe kolor cieni sie nie zgadza z tymi na zdjeciu:p ale to drobnostka, tak to ok;]

Napisano

gdyby nie opony i kolor cienia to normalnie foto a nie render :>

Pozdrawiam :>

Napisano

fajnie wyszło na zdjęciu, klient pewnie zadowolony?

faktycznie można było więcej popracować nad shaderkami, głównie opon

reszta super

pozdro

Napisano
  • Autor

zadowolony;) a nad oponami sie mączyłem naprawdę bardzo długo..ale bywa nie pykło;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności