Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taka sobie nowa kuchnie zaczalem robic. Na razie niewiele. Brak praktycznie materialow. Oswietlenie VRaySun. No i mam pierwsza roslike w swojej wizce :)

7ce49bb866b82f4b.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gawel72: Roslinka to modelik (thx. pionier!).

slajver: fakt ze malo, wieczorkiem podrzuce cos wiecej (wlasciwie powinienem sie wyrobic z calym modelingiem)

Napisano

Tomuś: całkiem możliwe, pełno się takich kuchni wokoło pałęta :)

Żółto bo to VRaySun tuż nad horyzontem ale to się zmieni.

Mam nadzieję że widok też :)

Napisano

ladnie... choc niepodoba mi sie material tego krzeselka.. znaczy jego nogi... jest takie dziwne... jakby plastik ? poza tym plytki na podlodze chyba zle przeskalowane.. kwadratowe bardziej by chyba pasowaly :) ogolnie to ladnie wyszlo :

Napisano

Kwiatek stoi na kuchence i to co nad nim to będzie zabudowany okap?Czy wogule jej nie ma?Mało czytelna jest funkcjonalność tej kuchni. Jak na próbne renderki to fajnie to wygląda...zapowaiada się fajnie.

Napisano

Osterman: kwiatek stoi na blacie obok kuchenki :)

Tomuś: zmniejszylem je (z drugiej strony kuchni tez jest okno)

heaven: to taki chrom, na tych nogach :)

Na razie jeszcze jeden update, wiekszosc materialow ukonczona.

0419efef3e629e87.jpg

Napisano

No i to chyba bedzie prawie koniec - jeszcze msle o dodaniu kilku szczegolow do piekarnika, moze jakies ciasteczka i moze drugiego kwiatka - po lewej stronie - dla wywazenia kompozycji.

bc8942dc6e0d196e.jpg

Napisano

Łodygi roślinki po lewej wyglądają jak by były bez tekstury, chyba że jeszcze nie mają tekstur. A liście sam powiesiłeś, czy masz na to jakiś inny sposób? A co do reszty to podoba mi się.

Powodzenia

Napisano

Bardzo fajnie to wygląda :)

Jedynie drewno coś nie ten teges :] Tzn. textura brzydka :) I światło od słońca mogłoby być trochę mocniejsze :)

Napisano

gawel72: Drzewko z liściami to OnyxTree Broadleaf :)

Materiał liści ma w slocie diffuse teksturke ze zdjęciem trawy :)

Pień roślinki ma nałożoną teksturkę kory :)

Tak więc nic specjalnego

Pozdro

Napisano

Świetne tylko te krzesełka chyba troszke za wysokie... nie wygodnie będzie siedzieć przy tym blacie ;)

Chyba, że mają jakąś regulację wysokości... bo widzę jakąś wajche ;)

Napisano

cienie lisci z zewnatrz bardzo fajnie ale pozatym to mi sie nie podoba. kuchnia nieciekawa i monotonna. nie moge znalezc zadnego sprzetu kuchennego, pasowalo by wstawic jakas kuchenke. to cos pod nogi przy krzeslach jest zdecydowanie za cienkie. ujecie tez nie ciekawe.

pracuj dalej, pozdro...

Napisano

Gniotek: no właśnie, wajcha jest od tego

t0m3k: taki już pomysł na tę kuchnię był żeby poukrywać sprzęty chociaż kuchenka a właściwie piekarnik jest i to w centralnym miejscu i do tego nie byle jaka bo SIEMENS Liftmatic z opuszczaną windą! Podstwka na nogi w krzesełku rzeczywiście za cienka :)