neXen Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 nie mam sily juz tego konczyc... jesli ktos chce dokonczyc, ma jakis pomysl, albo chce to poprostu zrobic jeszcze lepiej ode mnie, podziele sie natychmiast. [plik maxa, 1MB] ...z chcecia zobacze co mozna fajowego z tego zrobic :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 Nexen, nie rób jaj:] Jak to mówi nasz premier: mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie potym jak zaczyna:] Zabieraj się do roboty bo pracka wygląda bardzo fajnie. Brakuje tylko kilku fajnych teksturek i bedzie bardzo ładnie. Nie poddawaj się:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2003 Originally posted by kozioo Brakuje tylko kilku fajnych teksturek i bedzie bardzo ładnie. Nie poddawaj się:] jakiej bym nie uzyl textury to wyglada dennie... i musze przyznac ze juz mi sie nie chce na to patrzec :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Dla mnie ta praca wyglada fajnie w takiej postaci w jakiej jest obecnie :) .. powaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Alez ciepłe swiatełko :) mmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Pikne....tylko powiedz mi jedno...co to za rower?:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 no wlasnie tez tak patrze i ten rower jakis dziwny ale moze mi sie zdaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 wg mnie to rower z XIX wieku siadało sie na tym wynalazku z drewnianymi kołami i odpychało sie nogami ( to była jazda zważywszy na drewniane siedzenie i brukowane drogi) [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 no bez jaj :D bardzo ladne modele i wogole skoncz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Nie modele są fajne, bo są one bardzo proste, ale oświetlenie jest wypasione... Brazil i trochę kombinowania z parametrami i takie cuda wychodzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2003 Originally posted by Misic Brazil i trochę kombinowania z parametrami i takie cuda wychodzą :) ...a musze powiedziec ze nie brazil... ano scanline :) ...z domieszka Light Tracer\'a :D a co do roweru to jeden z pierwszych jakie byly... siadelko drewniane, kola rownierz, pedalow jak widac jeszcze nie obczajono [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Stary Ty to musisz skonczyc i koniec ! Pracka jest wypasiona i pod zadnym pozorem nie pozwol nikomu jej macac [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 oj, lenistwa to ja nielubie... (sam jestem leniem) :) czekam wiec na dalszy ciag prac nad ta scenka, jest juz rewelacyjnie, powiem nawet ze to prawie koniec, niewiem czy konieczne sa nawet texturki... :) Pozdrawiam i czekam na updaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Nie żartuj. Bierz się za materiały, zmień temat (regulamin) i skończ tą pracę. Ps. Dlaczego zawsze jak ktoś pokazuje jakiś ładny render, to wszyscy myślą że to brazil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drock Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Rzeczywiscie scenka jest naprawde milo skomponowana...tylko odpowiednie teksturki i gotowe... Rower ? Hmmm....tylko jak na nim jezdzic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 kurcze jak patrze na te swiatelko, jak patrze na te formy to jak sie dobrze przypatrze to az juz widze tekstury :). do dziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_lewandowski Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Witam! Dlaczego wszyscy mysla, ze to Brazil? [lol2] ...bo Brazil rulez! :D A tak serio, to jak Ci sie nie chce konczyc, to wyrenderuj toon\'em i wez na warsztat photoshopa, moze wyjsc ciekawy efekt... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Nie poddawaj sie człowieku. Troche pracy w fotoszopie i zmajstrujesz teksturki, że powstanie naprawde zaje..... pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Bardzo fajne. Dorób tekstury i będzie ok. A jeśli chodzi o ten rower, to jest to ten modeltylko do zjeżdżania z górki, prawda?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi