Napisano 6 Grudzień 200321 l nie mam sily juz tego konczyc... jesli ktos chce dokonczyc, ma jakis pomysl, albo chce to poprostu zrobic jeszcze lepiej ode mnie, podziele sie natychmiast. [plik maxa, 1MB] ...z chcecia zobacze co mozna fajowego z tego zrobic :\\
Napisano 6 Grudzień 200321 l Nexen, nie rób jaj:] Jak to mówi nasz premier: mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie potym jak zaczyna:] Zabieraj się do roboty bo pracka wygląda bardzo fajnie. Brakuje tylko kilku fajnych teksturek i bedzie bardzo ładnie. Nie poddawaj się:]
Napisano 6 Grudzień 200321 l Autor Originally posted by kozioo Brakuje tylko kilku fajnych teksturek i bedzie bardzo ładnie. Nie poddawaj się:] jakiej bym nie uzyl textury to wyglada dennie... i musze przyznac ze juz mi sie nie chce na to patrzec :\\
Napisano 7 Grudzień 200321 l Dla mnie ta praca wyglada fajnie w takiej postaci w jakiej jest obecnie :) .. powaga :)
Napisano 7 Grudzień 200321 l no wlasnie tez tak patrze i ten rower jakis dziwny ale moze mi sie zdaje :)
Napisano 7 Grudzień 200321 l wg mnie to rower z XIX wieku siadało sie na tym wynalazku z drewnianymi kołami i odpychało sie nogami ( to była jazda zważywszy na drewniane siedzenie i brukowane drogi) [lol2]
Napisano 7 Grudzień 200321 l Nie modele są fajne, bo są one bardzo proste, ale oświetlenie jest wypasione... Brazil i trochę kombinowania z parametrami i takie cuda wychodzą :)
Napisano 7 Grudzień 200321 l Autor Originally posted by Misic Brazil i trochę kombinowania z parametrami i takie cuda wychodzą :) ...a musze powiedziec ze nie brazil... ano scanline :) ...z domieszka Light Tracer\'a :D a co do roweru to jeden z pierwszych jakie byly... siadelko drewniane, kola rownierz, pedalow jak widac jeszcze nie obczajono [lol2]
Napisano 23 Grudzień 200321 l Stary Ty to musisz skonczyc i koniec ! Pracka jest wypasiona i pod zadnym pozorem nie pozwol nikomu jej macac [lol2]
Napisano 23 Grudzień 200321 l oj, lenistwa to ja nielubie... (sam jestem leniem) :) czekam wiec na dalszy ciag prac nad ta scenka, jest juz rewelacyjnie, powiem nawet ze to prawie koniec, niewiem czy konieczne sa nawet texturki... :) Pozdrawiam i czekam na updaty :P
Napisano 23 Grudzień 200321 l Nie żartuj. Bierz się za materiały, zmień temat (regulamin) i skończ tą pracę. Ps. Dlaczego zawsze jak ktoś pokazuje jakiś ładny render, to wszyscy myślą że to brazil ??
Napisano 23 Grudzień 200321 l Rzeczywiscie scenka jest naprawde milo skomponowana...tylko odpowiednie teksturki i gotowe... Rower ? Hmmm....tylko jak na nim jezdzic ;)
Napisano 23 Grudzień 200321 l kurcze jak patrze na te swiatelko, jak patrze na te formy to jak sie dobrze przypatrze to az juz widze tekstury :). do dziela
Napisano 23 Grudzień 200321 l Witam! Dlaczego wszyscy mysla, ze to Brazil? [lol2] ...bo Brazil rulez! :D A tak serio, to jak Ci sie nie chce konczyc, to wyrenderuj toon\'em i wez na warsztat photoshopa, moze wyjsc ciekawy efekt... Pozdrawiam!
Napisano 23 Grudzień 200321 l Nie poddawaj sie człowieku. Troche pracy w fotoszopie i zmajstrujesz teksturki, że powstanie naprawde zaje..... pracka.
Napisano 24 Grudzień 200321 l Bardzo fajne. Dorób tekstury i będzie ok. A jeśli chodzi o ten rower, to jest to ten modeltylko do zjeżdżania z górki, prawda?? ;)