SCORPI Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Gra ktoś w tibie? :) Scorpi --> Hilidigrim 5 lewel danubia narazie na rokowaniu :D
Brolias Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 ja gram w valori lv 6/7 (6 ale malutko do 7 )
jedi-killer Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 ja gram na isarze 25 lv juz prawie 26 :) sprzencik mam dosc dobry :) . Zachęcam do gry na isarze tam jest fajnie :) i wspomoge ludzi co robia w 3ds max troche itp :D (czyli forum max3d.pl)
jedi-killer Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Tibia zaj.. superowa gra mmorpg :) pograj se
dr Ug Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 No to pogram.... se. Jak skoncze Final Fantasy 9, pozniej jeszcze raz Final Fantasy 7 ;)
jedi-killer Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 wole finala 8 ff9 troche jakis dla mnie marny :) ale jestem maniakiem kazdego ff :) marze aby dorwac ps2 i ffx ffx 2 :D
dr Ug Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 maniakiem kazdego FF? a w ktore grales, poza beznadziejna 8? ;)
jedi-killer Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 poszukuje finali gralem w te 1 ale juz troszke dawniej w ff7 nie gralem bo nie znalazlem a ff9 jakos mi sie nie spodobal do konca :) www.tibia.com Puzniej ci screeny podam :)
Christian Noir Stein Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Tibia szybko staje się monotonna :( Polecam - http://rd.cenega.pl/ -> darmowy okres próbny (w poprzedniej erze blisko 10 tysięcy graczy). Jeżeli ktoś zechce zapłacić to jest to 13zl za 4 miesiące średnio. Do tego gra NIE WYMAGA mocnego łącza, gdyż jest to MMOTBS (turn-based strategy) osadzone w świecie fantasy - odbywające się po WWW - osobiście gram w to dobre prawie 3 latka i do tej pory sie nie znudziło. DruG - FF8 jest charakterystyczną grą. Sam uznaję ją za najlepszą po FF6 dopiero za nią wsadzam FF7, FF5, FF9, FF10. Kwestia gustu - chociaż nad serię FF bardzije kocham Chrono Trigger/Cross czy też Xengorears bądz Star Ocean.
Loozack Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Christian Noir Stein, cieszę się, że nie tylko ja zagrywałem się w Xenogears :) polecam też wszystkim grę Vagrant Story (Squaresoft), niesamowita gra, w której można m.in. tworzyć własne bronie w warsztacie :) pozdrawiam [piwo] P.S. grał ktoś w Final Fantasy Tactics ??
leander Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 A gra ktoś w NBA LIVE 2003 na sieci? Sorry za OT :) Ale tych gier sieciowych rpg nigdy nie zrozumiałem.
Christian Noir Stein Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Loozack - Vagrancik jest PIĘKNIE zrobiony po prostu :) CHAIN\'sy rządzą :) FFT - bardzo przyjemne, zarówno wersja PSX jak i GBA (ostatnio gram w tę drugą). Offtopic\'ując też mam pytanie czy jest tu chociaż jedna osoba grająca w gry z serii Dance Dance Revolution? :)
Loozack Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 ja grałem w Bust\'a\'Move: Dance\'n\'Rythm :) mam jeszcze niektóre utwory na kasecie nagrane :D [piwo]
Christian Noir Stein Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Tyle że w Bust\'a grasz padem i rękoma :) Więc to nie to samo :)
Loozack Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 myślałem, że chodzi ci o sam typ gry a nie o grę obsługującą matę do tańczenia :) a tak w ogóle to do B\'a\'M: D\'n\'R nie da się podłączyć maty ?? :| [piwo]
Christian Noir Stein Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Podłączyć się da - ba na mojej nawet w Tekkena grałem :D Ale co z tego Bust nie jest do niej \"przyzwyczajony\" w tej grze nie idzie o rytm tylko wklepanie szybko kombinacji :) A w DDR buja się aż miło :P
Loozack Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 no fakt, szkoda, że nie grałem nigdy na macie :)
SCORPI Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Napisano 18 Grudzień 2003 muj kolega sprzedał 4 postacie na 30 poziomie za 150 zł każda l;P ja nadal na roku siedze ;\"( są kolesie co 80 kupują za 1000 zł :DDDD
Batou Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Grałem jedynie w FF7 i jak dla mnie jest to jedna z najleprzych gier rpg (najbardziej klimatycznych), obok fallout`a 1 i 2 oraz Morrowinda. A Tibia podobno bardzo fajna gierka tylko trzeba dobrze angielski znać :(.
Anonymous Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Em podstawa angielskeigo wystarczy ja sobie radze :p
Bouser Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Tibia cool. Niektorm sie moze znudzic zwlaszcza gdy gra rycerzkiem. osobiscie gram magiem ale na niego trza sporo czasu zurzyc. Mam 14 lev i gram na trimerze. a w RD(Reddragona terz gram juz z 4 ery+ 1 era na RD.hu) szkoada ze rd ppll jest platny:( ale durzo zmian jest tak jak zreszta w Tibi:D a co do FFT gralem kiedys w 7. Cool zagral bym jescze raz na PC ale gdzie znalezc??
Brolias Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 u mnei sie zmienilo.teraz postac brolias-lv11 na valorii miasto carlin i fingolfinpl - na isarze lv ciagle pracuje nad nim(narazie 6)
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 powiem tyle...FF VII rullezzzzz !! nie zapomne tych nocek na PS przy tej gierce :)) Cloud rullez :)) pozdr
giorgione Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Heheh:d A graliście w chrono crossa?????? Pozdr:D:D Giorgione
Christian Noir Stein Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Przecież seria CHRONO to ESENCJA jRPG :) Chociaż Cross to już nie to co Trigger to grafiika/fabuła/ MUZYKA! sa piękne. Właśnie jestem w trakcie zdobywania Valkiria Profile (niesamowite klimaty - bo ile to razy w RPG\'u dane ci było grać będąc wplecionym w mity nordyckie?).
Brolias Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 ja gralem w chrono cross ale mi sie 2 plytka zjechala i nie moge przejsc ani nigdzie kupic plytki2 a co do chrono triggera przeszdlem 3 razy
Loozack Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 ja przechodzę ostatnio kolejny raz Xenogears, ehh... ta gra to coś wspaniałego :D muszę jeszcze tylko skombinować Vagrant Strory... no i może Chrono Crossa, bo widzę, że zachwalany jest :) pozdrawiam [piwo]
Brolias Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Vagrant story niebzyt mi przypadl do gustu. TAkie diablo troche ale kiepski system walki.zle dobierzesz bron albo za slabo wycwizony i masz zonka (ja np jednego bossa golema naparzalem z kuszy i miecza 25 minut.) a xenogears wogole mi sie nie spodobal.niby grafika mangowa a jednak kaszana.a poaz tym to kolejna plytka w kolecji zrypanych plyt
jedi-killer Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Jaka jest strona hellbreat z ktorej mozna to sciągnąc to jest chyba jak ultima o ile sie nie myle
Kuciel Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Kurcze ja jakis zacofffany jestem chyba, a wydawalo mi sie ze przeszedlem wiekszosc gier na PC.... Ps. Ja gram w Anarchy Online...rewelacyjna lecz droga jak dla polakow, a do tego jak wejdziemy do unii to podatek z 11% wskoczy na 22% (na stronie gry jest ze panstwa unii placa 22% a reszta swiata 11%, wiem ze to glupie ale....) co przy sumie 350 zł rocznie nie jest fcale fajne :(
saygon Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 SCORPI co za ile?? jak mozna kuoic plik (no prawie tekstowy) za 1000 zeta cala frajda to chodowanie postaci, jezu ten sswiat zchodzi na psy. kpic postac w rph zgroza totalne zero morlnosci i poczucia zabawy.
darkelf Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 heh... i tak moim zdaniem tibia to szczyt nudy... jak mozna w to grac, bez urazy do graczy, ale nie moge jej zdzierzyc... ciagle to samo... kasa, potwory, kasa, potwory, kupienie czarkow, kasa, potwory...bblbleble... jeszcze ta grafika... jezu, ta gra mnie prezraza heh :D
Frankot Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Grałem w Tibie ok miecha i mi się znudziła... Jak ktoś napisał jest monnnoooootoooooonnnnaaaa... i to bardzo. Najlepszym RPG w jaki grałem był Fallout 2. Przywalenie supermutantowi serią z BOZARA i zadanie 1128 obrażeń poprzez krytyka to esencja tej gry :D(to jest muj rekord, bez perku SNIPER). Wogóle seria Fallout jest the best.
Bouser Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Jak ktos gra rycerzykiem to moze byc monotonna... Ja Wole maga zawsze jest co s do roboty...
Nimrod Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Wogóle seria Fallout jest the best. Racja. Szkoda, że Fallout 3 trafił do kosza :(
Anonymous Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Tibia nie jest taka monotonna jak sie na pierwszy rzut oka wydaje. Jak sie zrozumie o co w tym wszysktim tak naprawde chodzi potrafi naprawde wciagnac. Jeśli chcecie dowiedziec sie czegos wiecej o tej grze zapraszam na www.tibia.aq.pl To naprawde świetne forum (jedno z najlepszych w Polsce) związane z Tibią oraz fantasy. prowadzone przez polską elitę tibijską, znaną z czasów świetności portalu gery.pl - Barona Kaldricka, Barta, Madda, Senarotha, Virgo i Xaviera. :D
gutek Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 heh 1. czy to jest temat o tibii?? bo tylko co 5 post jest na jej temat:) 2. tak jak anymous uwazam ze tibia jest tylko na pierwszy rzut oka monotonna, dopiero jak sie odkryje jakies ciekawe miejsca, wyjdzie na main i zacznie polowac na smoki cyklopy amazonki giant sidery az w koncu demona, to wtedy zauwazycie jakie to wciagajace jest. a jak ktos wyzej pisal ze grafika gry jest do kitu to ja nie wiem on chyba tylko gra w gry ktore maja superowa grafe a nawet moga byc najnudniejsze na swiecie:/ ja tez gram w tibie i juz mam 2 postacie na main jedna to Ledzinian na Liberze ktorym juz nie gram ale caly czas go trzymam:) a druga ktora gram to Sampl na Calmerze tu juz sie zblizam do 9lv;/ jakos mi to wolno idzie ale mam niestety malo gram bo tylko 2 rayz w tyg przed szkola okolo 30 min:/ bo po szkole sie juz do gry polaczyc nie moge bo za duzo graczy jest:(((( TIBIA RULEZZZZ
Bouser Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Da sie polaczyc. Musisz wiele razy probowac. Mnie o 15/17:00 raz sie udaje za 5 raz za 40 razem. jezeli naprzyklad po dziesieciu prbach nie moge sie polaczyc to czekam chwile robie cos innego i znowu sie probuje polaczyc:) Fakt ze Tibia moze byc w pewnym stopniu monotonna ale tylko do 8 lev potem to jazda. Zadna gra nie da tyle adrenaliny co Tibia:D Gdy naprzyklad goni Cie Pk-player kiler. czasami uda sie zabic czasami uciec no i niestety czasami zgoonac. Ale wtedy zapewne kazdemu serducho zaczyna bic nie koniecznie przy PK. Niew eim jak u was Tibianczycy:) ale odkrywanie nowych choryzatow i nie znanego zawsze trzyma w nie napieciu. Tibia nie da Ci tyle wrazen co NeverWinter , BG czy chodzby Diablo2.Tam mozna zapisac sobie gre... nie wyjdzie to load. A w d2 sprytny zrobi sobie kopie save. I nie ma takiej zabawy co w Tibi. No jestem ciekaw jak jest z Tibia Ultimate. Tam podobno grafaleprza. A co do grafy tej giery (Tibia) to dzieki tej prostocie jest utrzymywany klimat i mona w nia grac na kazdych kompach:D Tylko trzeba mocnego neta:P
darkelf Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 wlasnie w tej grze NIE ma klimatu, ludzie...do powyzszego do dalszego: gutka, przytaczasz taki przyklad gracza ktory zachwyca sie ut2004 a zniewaza gry typu TIBIA wykreowany przez CDA, takich kolesi praktycznie nie ma. Co do grafiki, to grafika moze byc brzydka, ale moze tez byc Brzydka... i tutaj to jest przedstawione... Co do tych argumentow z ogrami, smokami i demonami - bylem na mainie i widzialem te smoki blebleble... ale tam chodzi o jedno: zabic i nabic level... Jezeli za szczyt rpg uwazacie Neverwinter, BG i Diablo 2... gratulacje, oby tak dalej. Tam jest klimat... typowe sredniowiecze, nawet sie niczym nie odznacza... kolejny swiat, kolejne orki... pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi