Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie byłem, nie wiem, nie znam się ale myślę że ten nie będzie kosztował prawie milion nowych złotych. Dworzec PKS.

PS.

Bilety sprzedają w kiosku za rogiem ;)

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bez Pana Andrzeja i butelek taniego wina typu "złote grono", "komandos" było by tu pusto:P

A tak poza tym:

- Widok za oknem jakoś mi nie podchodzi,

- fajne refleksy na ławkach, ale nie naturalne. Światło z prawej strony powinno być intensywniejsze,

- fajny materiał tego krzesła, siedzenia czy co to jest (chyba wiesz o co chodzi:P)

Ogólnie podoba mi się. Pozdro

Napisano

Dla mnie to niektóre rzeczy jakby są z innej bajki. jak brudzimy i robimy klimat syfu polskiego pkp to może na każdej tex? ja bym dał 3 razy więcej zacieków i wszelkiego rodzaju uszczerbków. własnie. uszczerbki. jest czystko, ale wszystko w dobrym stanie. moze popsujemy, poprzesuwamy, połąmiemy deski w ławkach? po prostu dla mnie jest klimat tylko do połowy... popsuj ;)

Napisano

Witam wszystkich.

Dzwoni do mnie Edgar że P. Andrzeja nie chce w koalicji i mam zdjąc ten plakat. Oczywiście odmówiłem a że jestem przezorny to czym prędzej pobiegłem do sklepu metalowego zakupić paczkę gwoździ. Teraz ja mam całe kilo do politycznej trumny Edgara.

Tak na poważnie to pracka powstała w 1 dzień a komp męczył ją przez noc. Wiem że jest troszkę niedociągnięć (sufit, butelki i to coś za oknem) ale tak mnie jakoś naszło więc się urodziło.

Zdjęcia P. Przemysława nie znalazłem. Chyba nie lubi się fotografować.

Wielkie dzięki za komenty.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności