polterge!st Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 witam kiedyś wspominałem, że z tej animacji z kostką mam zamiar zrobic teledysk pod piosenke kumpla - oto on:) http://pl.youtube.com/watch?v=ObiouO3xRY0 - usta nagrywał kumpel-jacek śleszyński proponuje podkręcić jasność w monitorach, bo całość niestety wyszło na tubiszonie bardzo ciemno komentarze mile widziane
Robertus Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 to mi sie bardzo podoba w calosci. dobra muza i odpowiednia dawka ;shizy; , to lubie :)
tadzio Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 fajny klimat. lubie taki. teledysk jakby TOOLa, i chyba ich muzyka bardziej by pasowalas. Fajny patent, ale jakby malo tej animacji w nim. Za bardzo skupiony na telewizorku, za malo czegokolwiek innego... I szczerze mowiac nudnawy jest pzrez to... sorry... pozdr
seblen11 Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 podoba mi sie przypomina troche teldyski zwspolu TOOL
floo Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 nawet nawet... choć nie gustuje w tego typu muzzzyce to spox!
Rekomendowane odpowiedzi