JohnyCa Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Taka kuchnia ze zdjęcia :) Myślę że na razie efekt jest nienajgorszy. Jak się wyrenderuje to dorzucę jeszcze drugie ujęcie. Edit: No i jest gotowe drugie ujęcie :). Jak się uda to dorzucę jeszcze dzisiaj trzecie :)
Gość ant-3d Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Mi sie bardzo podoba :) Podzielilby sie kolega ustawieniami chromu?
tadzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 reflect-bialy refl.gloos-ok 0,9 ;) kadr troche przytlacza;) hmmm... sam nie wiem co o tym myslec... ale swiatlo mi sie podoba. pozdr
gientekwl Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Bardzo mi się podoba, lecz troszeczkę pusto. Materiały, światło są dobre, roślinki również, zwłaszcza ta po prawej stronie. Pozdrawiam.
Gość ant-3d Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 tadzio: no tez tak mysle :) tyle ze albo nie wyspany jestem albo w tym chromie cos jest wyjatkowego... ehh ide spac lepiej :) taka jedna mala bzdura, czy donica od tego duzego krzaczora nie komponowala by sie lepiej gdyby nie byla z chromu?
klikus1984 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 przedewszystkim czysto i estetycznie, podoba mi sie :)
heaven Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 mi tez sie podoba.. estetycznie, czysto i wogole. jakbym sie mial przyczepic to bym sie przyczepil podlodze. plytki powinny byc chyba kwadratowe.. a tak to mi sie podoba :)
heaven Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 teraz dopiero widze drugi render.. bardzo fajnie wyszlo :)
Orangegraphics Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 cieplutko, milutko, super światło i render;)
tadzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 nom drugi mi sie bardziej podoba. na lampie AA poszlo, troszke to razi bo w centrum obrazu sie znajduje. swiatlo git:) pozdr
demigod Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 fajniutkie czyste proste moze sie mysle RUST kuchnia :] ladne
JohnyCa Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 ant-3d: chrom wygląda tak Reflect: R: 166 G: 166 B: 166 Refl. glossiness: 0,9 Subdivs: 16 a więc nic specjalnego ale jak to każdy "refleksyjny" materiał - jest na tyle dobry na ile dobre jest otoczenie które "odbija" :) heaven: płytki takie były w orginale więc zostawłem :) tadzio: jeszcze wygładzę (w "szopie" oczywiście) Dzięki wszystkim za ... wszystko :) Edit: 4maxwell: nie mylisz się - RUST Philadelfia :)
remanent Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 w piekarniku niepotrzebnie widac bebechy. zrób mu front bardziej lustrzany i wyslij rustowi, może pracę dostaniesz ;) gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi