Napisano 10 Wrzesień 200717 l zawsze kupowałem klawitury za grosze marek "kafel and wafel entertaiment" :P już kilka pochowałem a tu znowu mi zaczyna kitować kolejna i teraz chcę kupić coś porządnego na długie lata co polecacie tak do 120 zł? nie potrzebuję żadnych przycisków multimedialnych i innych takich rupci ale najlepiej żeby była niskoprofilowa i niezabardzo klekotała przy stukaniu o i żeby można było ją podpiąć przez USB :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l "niezabardzo klekotała przy stukaniu " dolaczam sie do pytania, sam chcialbym jakas "cicha" klawiature kupic... :d
Napisano 10 Wrzesień 200717 l to ja też, bo w swoją muszę ładować już ostro żeby wskoczył klawisz... jak na maszynie... przydały by się płaskie przyciski... :D może coś z logitecha? sam się zastanawiam...
Napisano 10 Wrzesień 200717 l "Logitech UltraX" cicha laptopowa klawiatura z której jestem bardzo zadowolony. z tych droższych to jakoś niedawno Microsoft wydał genialną klawiaturkę ale strasznie droga. coś około 400 za zestaw z myszką.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l http://www.allegrofun.pl/item-3i179318891.html to co znalazłem na google pod hasłem najlepsza klawiatura... :P
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Heh, właśnie tę samą (co tweety) chciałem polecić :) Mam już od dłuższego czasu i spisuje się świetnie. Ciszej od niej pracowała tylko klawiaturka typu "Flex", ale niestety była uszkodzona. Brać Logitecha bez zastanowienia :)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor dzisiaj odebrałem klawiaturę 1,5 h testów i jestem zadowolony fajna, cichutka wygląda na solidną powinna wytrzymać dłużej :) dzięki za rady Cheers!
Napisano 12 Wrzesień 200717 l http://www.allegrofun.pl/item-3i179318891.html to co znalazłem na google pod hasłem najlepsza klawiatura... :P dales ostro :D.... Apropos klawiatury jak juz ja sromotnie przemeczysz zdaj relacje z zywota klatiatury :)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor oki jak już ją ubije to dam znać :D na razie śmiga aż miło :) najlepsza klawiatura jaką dotykałem :P
Napisano 12 Wrzesień 200717 l fikołek: a nie mówiłem? :) Predator: mam ją już ponad rok i nic się nie dzieje. co prawda zalałem ją sokiem jabłkowym i musiałem potem ostro moczyć, żeby klawisze odkleić, ale działa do tej pory jak nowa :)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Ja na swoją kiedyś wylałem pomarańczowy. Jak cukier skrystalizował to przy naciskaniu kursorów wydobywało się nieprzyjemne trzeszczenie, ale tak jak w w/w przypadku pomogła woda. Dodam jeszcze, że prowadnice klawiszy są wyjątkowo wytrzymałe jak na swoją drobniutką konstrukcję.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor fikołek: a nie mówiłem? a mówiłeś, mówiłeś dałbym Ci reputa ale nie mogu za to arevulopapo się dostało :) podzielcie się :P cheers