Napisano 10 Wrzesień 200717 l Od kilku minut dostępny jest już modo 301 !!! Długo oczekiwany modeler od firmy Luxology w najnowszej odsłonie dostępny jest w cenie 895 USD lub jako upgrade (395 USD). Zainteresowani mogą pobrać także wersję demonstracyjną ze strony producenta.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Pierwsze starcie z 301 sculpt działa .szału nie ma : ) Z renderem coś zrobili i jest chyba lepiej. Jedyna przydatna jak dla mnie nowinka jak na razie to edytor napisów-liter :) Ale to dopiero godzinka grzebania w 301.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Zeet zdawaj relacje bo mam 203 i nie wiem czy upowac czy nie upowac ;] Lepsze to od Zbrusha?
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Sculp w Modo 301 jak dla mnie nie zastąpi zbrusha , w tej chwili jest na tyle rozbudowany i usprawniony ,że jak się uprzeć to można coś sensownego zrobić ale żeby obrabiać naprawdę gęste siatki trzeba mieć mocny sprzęt. Na razie przeglądam manuala żeby się zorientować w tych nowinkach, trochę poprzestawiali interfejs i dodali nowe funkcje.
Napisano 14 Wrzesień 200717 l link do pobrania modo http://content5.luxology.com/download/product/modo/301/modo301.exe
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Super soft do modelowania jezeli sie nie wysypuje, bo z poprzednimi to bylo cos nie tak trzeba zobaczyc :] Ciekawe czy cos zmienili jezeli chodzi o render :)