Napisano 13 Wrzesień 200717 l Victor Vinyals na łamach serwisu CGTalk opublikował swój ciekawy 'rigging-animation demoreel'. Całość można obejrzeć pod tym adresem.
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Jest tu masa rzeczy, ktore trzeba stworzyc od zera, znalezc rozwiazanie. To nie jest przerobienie tutoriala Schleifera, tu jest kupa wiedzy i pomyslunek.
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Rewelacja, pod każdym względem prezentuje się to super, nawet modele i animacja to w pełni profesjonalna robota.
Napisano 14 Wrzesień 200717 l o kurcze ale rig! nieźle się trzeba przy nim napocić o tym żeby solucje wymyśleć nie wspomnę :0 też tak chcę :P
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor Reanimator - wiem że określenie Ciekawy nie jest w tym miejscu dobrym określeniem, ale sam zebrałem opieprz od userów że zbyt mocno oceniam i polecam niektore linki publikowane na froncie tak że może zrozumiesz.
Napisano 14 Wrzesień 200717 l ten rig to mistrzostwo swiata ... o postaci nie bede mowil bo tez jest genialna :) dzikui za linkora :)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor Zawsze można nie oceniać a jedynie podawać informacje:) jak nie napisze że ciekawy to zazwyczaj nie sprawdzaja :D
Napisano 14 Wrzesień 200717 l no reel bez watpienia jest ciekawy nie wiem czemu sie czepiacie ... ciekawy = dobry, dostal by plaskacza jakby napisal kiepski reel ;)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor Klicus to dlatego że my sie kochamy - nigdy nie zrozumieją naszej miłości :)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l rewelka!! najlepsze to animacja/rigging twarzy i slon !! piekna robota :)