Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Ale pisze, że to zdjęcia. Robimt Rafałowi niepotrzebny śmietnik...
Kryhas Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Niezłą masz bryke :] Tak szczeże to myślałem, że 2 sdjecie jest rendem twojego wymodelowaniego Punto. :]
illy Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 mnie akurat jako fotografa od razu rzucilo sie to ze zdjecie jest troche pozolkle, od swiatla, ale pierwszy rzut , i sie wystraszylem, dopiero jak spojrzalem na zolty kolor swiatla na oponach
Rafal Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Pablo: prawdziwi mężczyźni nie rozmawiają o pieniadzach. Rocznik 2000. Ps. Powodzenia na maturce Blueprint Punciaka jagby ktoś potrzebował:
Pablo Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Rafal- nie dzieki :) Pytam sie o cene, bo sam planuje kupic taka furke (jeszcze nie teraz ale w przyszlosci) po prostu bardzo podoba mi sie ta fura :) ale pewnie pozniej beda jeszcez tansze :) No chyba ze Tobie sie znudzi i bedziesz chcial go sprzedac ;) pozdr
illy Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 uzywany od ok: 22 000 pln nowy 32000 i w gore of kors jak chcesz znac zady i walety to odezwij sie tez kiedys mialem, no chyba ze chodzi o wersje hgt
Rekomendowane odpowiedzi