Napisano 15 Wrzesień 200717 l Pierwsza pracka jaką wrzucam do teczki: Owoc ciężkiego tygodnia na uczelni. Prackę robiłem kilka dni średnio po godzince. Komentarze, uwagi i porady bardzo mile widziane. Soft: PS
Napisano 17 Wrzesień 200717 l gosc chyba sie zdziwił ze go takiego narysowałes :D czasem tez sie tak własnie czuje spoko praca
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor Witam wszystkich. Moja najświeższa pracka, popełniłem ją w wolnych chwilach w ramach treningu. Oceniajcie surowo pozdrawiam...
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Czy to nie jest czasem Forest Whitaker? :P Fajny, lekki styl. Doczepiłbym się jedynie do trochę za małych uszu i oczu (za szeroko rozstawione), a poza tym nice ;)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l ja też uważam że lekki sty-ja męczę taie prace, dla Ciebie jest to odpowiednia kreska w odpowiednim miejsu(tak to widzę...) z referki ten koleś?
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor heh Gemi rzeczywiście podobny troszkę do Whiakera, ale pewnie nie wpadł bym na to gdybyś mi nie powiedział:) co do oczu to po części się z Tobą zgadzam. Męczyłem się trochę z nimi żeby je odpowiednio ustawić, ale i tak mi ciągle coś nie pasowało, więc dałem za wygraną:P Purple koleś od początku do końca z głowy, przyznam się tylko że, łysinkę lekko podejrzałem u jednego z byłych polityków partii rządzącej...heh
Napisano 23 Wrzesień 200717 l wiecej kololow... :Dna facjacie....! poki co strasznie malo ciekawe pod wzgledem kolorystyki... a co do samej glowy no to oko.. :) podoba mi sie :)
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor Witam Panie i Panów podsyłam właśnie nową twarzyczkę i proszę was o cenne rady. Chce wiedzieć co trzeba poprawić, co można jeszcze dodawać tudzież usuwać, aby efekt końcowy był coraz lepszy... smacznego...
Napisano 13 Listopad 200717 l apropos ostatniej twarzy: hm.. przedewszystkim bym bardziej wyraźnie osadził oczy na twarzy :-) jakiś obrys, kontury, zmarszczki czy coś w tym stylu :) i troszku za małe uszy :-)
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor wielkie dzięki chłopaki za dobre rady. Co do małych uszu sammael_at to myślę, że są w sam raz. Gdybyśmy mieli zwracać w tej pracce uwagę na proporcje to trzeba było by ją całą zamalować:) Spróbuje zmajstrować jakąś "normalną" mordkę a nie charaktera w najbliższym czasie. Oj będzie na czym wyżywać:) Pozdrawiam
Napisano 17 Grudzień 200717 l Autor 2 -3h roboty, piszcie co razi w tej pracce najbardziej. Co trzeba poprawic... sami zresztą wiecie o co mi chodzi. Z góry dzięki za uwagi.
Napisano 17 Grudzień 200717 l za malo detalu za bardzo jednolite ;p i hmm nie rob usmiechajacych sie ust tak dziwnie to wyglada ;p hmm i ten kaptur tak dziwnie sie uklada ;p