Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Pierwsza pracka jaką wrzucam do teczki:

i1i1betterur9.jpg

Owoc ciężkiego tygodnia na uczelni. Prackę robiłem kilka dni średnio po godzince. Komentarze, uwagi i porady bardzo mile widziane.

Soft: PS

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gosc chyba sie zdziwił ze go takiego narysowałes :D czasem tez sie tak własnie czuje spoko praca

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich.

Moja najświeższa pracka, popełniłem ją w wolnych chwilach w ramach treningu.

Oceniajcie surowo

pozdrawiam...

garniaknq4.jpg

Napisano

Czy to nie jest czasem Forest Whitaker? :P Fajny, lekki styl. Doczepiłbym się jedynie do trochę za małych uszu i oczu (za szeroko rozstawione), a poza tym nice ;)

Napisano

ja też uważam że lekki sty-ja męczę taie prace, dla Ciebie jest to odpowiednia kreska w odpowiednim miejsu(tak to widzę...) z referki ten koleś?

Napisano
  • Autor

heh Gemi rzeczywiście podobny troszkę do Whiakera, ale pewnie nie wpadł bym na to gdybyś mi nie powiedział:) co do oczu to po części się z Tobą zgadzam. Męczyłem się trochę z nimi żeby je odpowiednio ustawić, ale i tak mi ciągle coś nie pasowało, więc dałem za wygraną:P

Purple koleś od początku do końca z głowy, przyznam się tylko że, łysinkę lekko podejrzałem u jednego z byłych polityków partii rządzącej...heh

Napisano

wiecej kololow... :Dna facjacie....!

poki co strasznie malo ciekawe pod wzgledem kolorystyki...

a co do samej glowy no to oko.. :) podoba mi sie :)

Napisano
  • Autor

Witam Panie i Panów podsyłam właśnie nową twarzyczkę i proszę was o cenne rady. Chce wiedzieć co trzeba poprawić, co można jeszcze dodawać tudzież usuwać, aby efekt końcowy był coraz lepszy...

smacznego...

kopiawhatthefkopiazb8.jpg

Napisano

apropos ostatniej twarzy: hm.. przedewszystkim bym bardziej wyraźnie osadził oczy na twarzy :-) jakiś obrys, kontury, zmarszczki czy coś w tym stylu :) i troszku za małe uszy :-)

Napisano
  • Autor

wielkie dzięki chłopaki za dobre rady.

Co do małych uszu sammael_at to myślę, że są w sam raz. Gdybyśmy mieli zwracać w tej pracce uwagę na proporcje to trzeba było by ją całą zamalować:) Spróbuje zmajstrować jakąś "normalną" mordkę a nie charaktera w najbliższym czasie. Oj będzie na czym wyżywać:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

2 -3h roboty, piszcie co razi w tej pracce najbardziej. Co trzeba poprawic... sami zresztą wiecie o co mi chodzi. Z góry dzięki za uwagi.

umieszeksv8.jpg

umieszeksv8.586cde2cc1.jpg

Napisano

za malo detalu za bardzo jednolite ;p i hmm nie rob usmiechajacych sie ust tak dziwnie to wyglada ;p hmm i ten kaptur tak dziwnie sie uklada ;p