Napisano 19 Wrzesień 200717 l Witam zamieszczam już troche starszy render, zrobiony na nowym sprzęcie dla potrzeb testowych :-). Model nie jest mój! lecz kolegi :-) DOF zrobiony w PS. Po powrocie i ciężkiej pracy w USA zamierzam dokończyć Porshe GT3. Zobaczymy co to wyjdzie z tego:-) CZekam na komentarze :-)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l nooo... ładniusio:) tylko ten DOFIK bym ciutek zmniejszył ale i tak jest git;)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l wypas lakier, gdyby ten dof wywalić, albo przesunąć dalej i piasek jakoś sensownie zrobic to by było piknie
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Mi sie osobiscie nie podobaja odbicia podloza na zderzaku. Acha i kanciasta kierownica :D
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Hej! Nie no bardzo ladnie na pierwszy rzut oka:) ale.... mozna by troche pomarudzic;) Najbardziej rzuca mi sie w oczy zbyt ciemne ustawienie swiatel, hmm wyglada to tak jakby fotka byla robiona przy zacmieniu slonca, ale moze to moje osobiste odczucie. Nie wiem jak to widzia inni:) Ja bym to widzial tak: Druga sprawa to tak jak juz Ci 'wypomnieli' kiepski dof, w zasadzie moglbys sie ograncziyc do lekkiego zblurowania linii horyzontu. Ostatnia sprawa to kadr. Leonik wydaje sie byc lekko 'przycsiniety' ta gorna krawedzia, a mozna by jeszcze troche nieba pokazac;) No ale jak napisalem na poczaatku ogolnie jest extra!:) dopracuj duperelki i jazda z tym do galerii:)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Dla mnie bardzo ładnie. Bardzo fajniusie materiały ;) Jedyne co to kadr faktycznie można by troche powiększyć u dołu i u góry ;)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Zgadzam się w 100% z pecetem- wywalić DOFa i poprawić podłoże, reszta super. Na jakim sprzęcie było renderowane? 5 min to zacny wynik.
Napisano 20 Wrzesień 200717 l zeby sie nie powtarzac to powiem tylko ze maska faluje troszke, dopracuj render a bedzie bardzo fajnie, pozdro;]
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Witam Gdzieś chyba widziałem tą prace w postaci tutorialu. Bardzo mi się podoba Twoja praca i na ładnym kompie musiało być renderowane jak tylko 5min. Aby się nie powtarzać to nie podobają mi się żeberka od grilla, materiał znaczka, i ten dach wygięty, no i maska. Ale może to tylko ja tak widzę. Reszta super. Pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Majne sprzete to : HP Pavilion dv9260 2048 MB PC-4200 IntelCore 2 Duo Processor T7200 (2.0Ghz) 4MB Level 2 Cache 667Mhz Front Side Bus NVidia GeForce Go 7600 17'' Widescreen XGA + High-Definition BrightView Display 1440 x 900 2 x 100GB 5,400 Serial ATA MW Vista Ultimate (64-bit) Zgadnijcie ile zapłacilem??? :-) aha materiał lamp to Arch&Design (mr) Chrom