Gość jaco Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Witam zamieszczam już troche starszy render, zrobiony na nowym sprzęcie dla potrzeb testowych :-). Model nie jest mój! lecz kolegi :-) DOF zrobiony w PS. Po powrocie i ciężkiej pracy w USA zamierzam dokończyć Porshe GT3. Zobaczymy co to wyjdzie z tego:-) CZekam na komentarze :-)
Orangegraphics Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 nooo... ładniusio:) tylko ten DOFIK bym ciutek zmniejszył ale i tak jest git;)
pecet Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 wypas lakier, gdyby ten dof wywalić, albo przesunąć dalej i piasek jakoś sensownie zrobic to by było piknie
Baton Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Mi sie osobiscie nie podobaja odbicia podloza na zderzaku. Acha i kanciasta kierownica :D
Tomala Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Dofa rzeczywiście nie potrzebnie dałeś a renderek SUPER.
vision3d Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Hej! Nie no bardzo ladnie na pierwszy rzut oka:) ale.... mozna by troche pomarudzic;) Najbardziej rzuca mi sie w oczy zbyt ciemne ustawienie swiatel, hmm wyglada to tak jakby fotka byla robiona przy zacmieniu slonca, ale moze to moje osobiste odczucie. Nie wiem jak to widzia inni:) Ja bym to widzial tak: Druga sprawa to tak jak juz Ci 'wypomnieli' kiepski dof, w zasadzie moglbys sie ograncziyc do lekkiego zblurowania linii horyzontu. Ostatnia sprawa to kadr. Leonik wydaje sie byc lekko 'przycsiniety' ta gorna krawedzia, a mozna by jeszcze troche nieba pokazac;) No ale jak napisalem na poczaatku ogolnie jest extra!:) dopracuj duperelki i jazda z tym do galerii:)
Gość obo Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Dla mnie bardzo ładnie. Bardzo fajniusie materiały ;) Jedyne co to kadr faktycznie można by troche powiększyć u dołu i u góry ;)
Gavreel Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Zgadzam się w 100% z pecetem- wywalić DOFa i poprawić podłoże, reszta super. Na jakim sprzęcie było renderowane? 5 min to zacny wynik.
JohnZi Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 zeby sie nie powtarzac to powiem tylko ze maska faluje troszke, dopracuj render a bedzie bardzo fajnie, pozdro;]
Kimmi Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Piękna praca. Jak zrobiłeś materiał na światła??
kingwins Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Piękne, Modeł dało by się jeszcze poprawić 4+ Render 6 :)
Gość BigBen Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam Gdzieś chyba widziałem tą prace w postaci tutorialu. Bardzo mi się podoba Twoja praca i na ładnym kompie musiało być renderowane jak tylko 5min. Aby się nie powtarzać to nie podobają mi się żeberka od grilla, materiał znaczka, i ten dach wygięty, no i maska. Ale może to tylko ja tak widzę. Reszta super. Pozdrawiam
Gość jaco Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Majne sprzete to : HP Pavilion dv9260 2048 MB PC-4200 IntelCore 2 Duo Processor T7200 (2.0Ghz) 4MB Level 2 Cache 667Mhz Front Side Bus NVidia GeForce Go 7600 17'' Widescreen XGA + High-Definition BrightView Display 1440 x 900 2 x 100GB 5,400 Serial ATA MW Vista Ultimate (64-bit) Zgadnijcie ile zapłacilem??? :-) aha materiał lamp to Arch&Design (mr) Chrom
Rekomendowane odpowiedzi