Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Światło, otoczenie, znieleń, trawa bardzo fajne. Domek taki sobie. Dachówka za mała. Okna dachowe troche inaczej zrobione niż w rzeczywistości, brakuje też im kołnieża. Dziwny kolor/materiał słupów i daszka przy wejściu - nie wiadomo czy to drewno czy tynk. Sam domek nieciekawy ale render dobry.

Napisano

dachowka mala ,okna male , belki zadaszenia wejscia za grube , budynek mi sie ogolnie nie podoba , otoczenie nadrobilo ciut , pozatym ciasno w kadrze mi sie wydaje

Napisano

Spytam z ciekawości: jakim światłem oświetlałeś? zmieniałeś coś w gammie? Kręciłeś tym renderem w szopie czy to prosto z maxa?

Napisano

światło to sun a geme zniemiałem ale sie nie sprawdzało wiec norlamnie chyba 2.0..:) render jest chyba lekko podkrecany:) ale bardzo mało w PS robiłem

Napisano

Oświetlenie bardzo fajne, trawa wyszła cudnie, no i ogólnie całe otoczenie jak juz pisali.

Sam domek faktycznie nie ciekawy, ale mimo wszystko na prace przyjemnie się patrzy ;)

Napisano

Ogolnie ladnie, wreszcie udalo ci sie skonczyc. Domek prosty ale wiesz...

Projek zakladal ze ten dom bedzie z drewna. Powinien wygladac tak (sorry ze sie wcinam):

z57_02_o.jpg

Napisz jak cos to wywale.

Napisano

Gadaliśmy na ten temat bardzo długo i wiesz jak jest:) a Twój domek inny, bardzo ładny może jak zrobię tyle wizek co Ty to też bede takie cos zrobił:)

Aha to co dziś dałem to ejst moja pierwsza wizka exterior:)

Napisano

Przyłączam się do prośby :) Otoczenie fajne, a że projekt nie twój to nie będę marudził.

PS: Światełko ładne ;)

Napisano

Świetne światło i otoczenie. Domek już nie taki świetny, ale generalnie praca na plus:)

a może ktoś ma taka mape na dachówki co ma seba i sie by podzielił?:D

I może jeszcze ktoś ma takie mapki do trawy jak seba:?:D

Napisano

Światło i env ok. Domku nie będe komentował, bo jest taki sobie, również ze względu na projekt. Zieleń nie najlepsza (poza trawą). Jakaś taka dziwna i nienaturalna wyszła. Lekko kosmiczna. No i kadr można by poprawić bo ujęcie nieco leży.

A dachówke to masz chyba taką samą jak Seba, tylko inne nastawy displ i materiał.

Napisano

nie nie mam takiej jak on;) ale kurde...trawa to tekstura i jest w sieci jak któś wie gdzie szukac, a tego dispa to jak sie pytałem oni sami go robią..:D nie wiem ile w tym prawdy:)

Napisano

Jak tak mówią to pewnie tak jest :). Chociaż nie do końca rozumiem co masz na myśli że go "sami robią". Jeżeli o to że rysują teksturę, to zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Się to szybciej robi niż ściąga z sieci.

Napisano

Zieleń ładna, poza tym badylami ze sztucznej choinki w dolnym lewym rogu. Praca zła nie jest, ale czegoś w niej brakuje.

To brązowe to nie wiem co to ma być, materiał jakiś taki nijaki.

Projektu nie będę komentował, bo po co mam się niepotrzebnie denerwować, zwłaszcza że nie Twój.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności