xeav Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Co myślicie o mojej nowej stronie wersja 2.0 :> xeav.net
Nezumi Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autoreklama dzwignia handlu ;) Content fajny, jesli wytrzymasz w czestym aktualizowaniu ;) Chyba mi sie zle otwiera cos jednak bo nie wierze ze uzyles times new romana a designu brak po prostu =) .... [edit] sprawdzilm na FF i IE i cus nie gra niestety. Nie ma czesci obrazkow i czciony domyslne...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Oprawa graficzna raczej słaba, szara, nudna. Przeszklenia na miniaturkach w newsach Ci nie wyszły. Faktycznie pod FF wszystko się rozsypuje. Pozdrawiam
oo79 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 a mnie sie podoba, taka spokojna tonacja. dlaczego linki do sciagniecia tutoriali niedziałają ?
chveti Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Oprawa graficzna raczej słaba, szara, nudna. Przeszklenia na miniaturkach w newsach Ci nie wyszły. Faktycznie pod FF wszystko się rozsypuje. Nic więcej do dodania...trochę jak na rok 2000 :)
Gość User190 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 jakoś tak dziwnie - jakby pozlepiane z niepasujących części..
xeav Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 dzięki wszystkim za krytykę :> no coś jest nie tak z IE ale to standard, na ff wyświetla dobrze na IE 6.0 inaczej a na IE 7.0 jeszcze inaczej, insane :> oo79, postaram się gdzieś wrzucić niedziałające tutoriale update: tutoriale już są
Rekomendowane odpowiedzi