Erni Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Chyba wszyscy czekaja zeby wyciagnac asa z rekawa w ostatniej chwili.A to zapowiedz nowego filmu \"Wladca kapelusza\" czesc 125 pt.\"Powrot jezcow apokalipsy\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 ......a teraz wszyscy witają nowego użytkownika.....huuuraaaa....:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 czy tylko ja nie widzę obrazka?...chwila obycia i dobrze będzie....nie krzyczeć!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Ja już widzę dwa :) (na dodatek te same) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 W końcu co dwa obrazki to nie jeden ;) Zgodnie z zapowiedzią - witam nowego użytkownika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 skoro dwa te same to czas to zmienić...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 HAAAA! dobre:) tylko ta ostra kreseczka pod dolna warga:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 buhehehehe...praca wuuła absolutnie the best from wszystkie które widzałem tutaj...podoba mi się pomysł...wykonanie dosyć proste i tak jak wyżej wspomniano warga nie gra z resztą...ale pomysł bije reszte :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Nom, jescze nikt nie wpadł na taki znakomity pomysł. Wielkie brawa dla ciebie wuuł :). Oby tak dalej a jescze sporo namieszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Dla mnie bomba :D everyman : czekam na cos nowego,chyba juz jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 WSZEDZIE DOBRZE ALE PRZED WLASNYM KOMPEM NAJLEPIEJ _________________________________ no niewiele pracek doszlo w tym tygodniu ;-(... tyle ze te co wskoczyly sa niezle... wuuł nawet troche namieszal ta druga propozycja ;-D... moze jest troszku niedopracowana ale rzeczywiscie cool.. _________________________________ Phantom: eee nie zgadzam sie z toba... pracka wuuł`a jest extra ale nie najlepsza... moze gdyby ja dopracowal... _________________________________ Erni: tak juz jestem... tyle co wrocilem (teoretycznie... bo praktycznie jestem od wczoraj wieczorka ale nie mialem czasu siasc do kompa -> fajnie miec piatki wolne ;-D... no prawie wolne ;-p)... specjalnie dla ciebie wrzucam szybka pracke ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Wuuł, toż to profanacja GITSa :D ale wyszło fajnie :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 No panowie zbliżamy się do finishu z tą bitwą 12sty już niedaleko. Życzę wszystkim zwycięstwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Everyman :bylem w kinie i widzialem .Dobreeee. ale mnie bardziej chodzilo o Piratow z karaibow:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Ever:) ale nie ma imienia poszukiwanego:) ale bedzie finish!!.. prosze zapiac pasy i postawic fotele do pozycji siedzacej...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Erni: tak mysle i mysle o czym ty do mnie rozmawiasz ;-p... a tobie chodzi o tego zombiaka ;-D... no niestety piratow jeszcze nie widzialem ;-( ale zamierzam odrobic zaleglosci... _________________________________ pawel: imienia nie ma bo go nie znaja... widziano go tylko jak wynosil lizaka z hurtowni slodyczy ;-p _________________________________ finish... ja juz dobieglem do mety -> nic chyba wiecej nie zamieszcze bo czego sie tkne to mi nie wychodzi ;-( i brakuje mi jakos fajnych pomyslow - ciemnosc widze oj ciemnosc... poczekam tylko spokojnie na pomiar czasu ;-D... i mam nadzieje ze nie bede ostatni... POWODZENIA EVERYone (to jest wszystkim ;-p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exTolek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Pimp i jego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Czolem! Nowe foty referencyjne! ;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 poprzednią pracke obiecuję przed poniedziałkiem poprawić...a tu taka sobie jeszcze propozycja...żal Amelie tak maltretowac więc delikatnie tylko.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 no i jak paweł ma na imie ta Twoja piękność ?:o.....mniami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 wuuł - \"a na imie jej Gryzelda\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theurgicus Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 Chwile mnie nie bylo i nagle \"BOOM\" tyle ciekawych prac. No, no..., a poziom wysoki - brak slow chlopaki. Caly czas mam sporo [nauka] , ale moze jeszcze dzis cos zrobie. leander: twoje prace potrafia zaskoczyc KjMy: swietny zolw (przy prawym oku widze rozmycie), ale praca COOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 Dzięki theurgicus, ja natomiast czekam jeszcze na kilka niespodzianek z Waszej strony :) Termin składania prac do 12-stego (włącznie). Kolejna moja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 noooo! Leander! to teraz pojechales! Ale mi to bardziej na \'Quake\" niz na \"doom\" wyglada\" :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 leander: no dla mnie tez to jest quake ;-D... i czy ty zawsze musisz z czyms takim wyjechac... skad ty czlowieku bierzesz te pomysly?... i pytanko: w czym zrobiles ten diadem (korone, maske, czy jak to nazwac)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Leander ostatnia praca znakomita! Świetny pomysł i równe dobre wykoanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 Dzięki, dzięki :) Trochę się bałem, że praca naruszy \"zasady powszechnie przyjętych norm etycznych\" ale nie widzę wzburzenia :) \"Doom\" bo od tytułu filmu. \"Quake generation\" brzmi niezbyt górnolotnie :) \"Korona\" w 3dsmax wykonana. a propos korony jeszcze jedna wersja (trochę lepiej osadzona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 leander- ta pierwsza byla moim zdaniem lepsza. tu bradzo raza te jasne miejsca pod \"korna Ogotaja\" ;) ja bym to usuna albo zrobil cien od korony (bo to chyba mial byc rozblsyk) ale to tylko moje zdanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exTolek Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 leander - :o....pierwsza wersja chyba faktycznie lepsza...aż mnie w nosie zabolało:) a tu takie moje cofnięcie się w czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 wuuł... :D Angelina Joli za mlodu:) Nie chcial bym byc w skorze jury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Wuuł, ale masz pomysły [lol2] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Ciężkim zadaniem będzie jury w tej bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 To sa odrzuty z exportu, tylko tak zeby sie posmiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 i ostatni, chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 No Osama jest git! :-))) Co do drugiej wersji \"Quake\'a\" to \'korona\' miala wpijać się w głowę niejako, ale chyba mi ten efekt nie wyszedł a wtedy to białe faktycznie razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Przypominam o deadline. Jak powiedział lenader - mija jutro o północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Co porabia teraz Jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 7 rano a tu Osama:))) Osama jest niezly:)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 eeeee juz prawie 7 wieczor...wracam do domu, mysle sobie \"ooo beda jakies nowe prace\" aaa tu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2004 W drodze wyjątku wszystkie prace nadesłane między 24:00 a 24:02 zostaną jeszcze zakwalifikowane do konkursu ;) Tak więc konkurs uważam za zamknięty :) W BITWIE wystartowało 206 prac nadesłanych przez 44 uczestników (swoją drogą nieźle się uśmiałem przy ich zbieraniu:)). Wkrótce pojawi się ankieta dot. nagrody publiczoności a jury, czyli wszyscy moderatorzy, od jutra rozpoczną wybór najlepszych prac. Wyniki niebawem. Wszystkim uczestnikom dziękuję za udział w zabawie :) /leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 No to z niecierpliwością czekam na pierwsze roztrzygnięcia. Nie będzie to łatwe, więc życze jury dużo wytrwałości i obiektywizmu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 ogladam tak sobie wszystkie od poczatku i malo ze smiechu z krzesla nie spadlem 3 razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 moje dwa Typy to: pierwszy Hulk (portret) i plakat do \"gdzie jest Nemo\" z Żółwiem.. większość prac - powalająca...gratulacje prace Leander\'a sweet.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 a wiec dzis rozstrzygna sie losy ludzkosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 ee tyle prac napłynęło, że chyba jury nie zdąży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Luzik, Leander przygotowal rewelacyjnie cala bitwe i wybor najlepszych prac nie nastrecza zadnych problemow. Mnie zajelo to pol godzinki z rana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi