Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba wszyscy czekaja zeby wyciagnac asa z rekawa w ostatniej chwili.A to zapowiedz nowego filmu \"Wladca kapelusza\" czesc 125 pt.\"Powrot jezcow apokalipsy\"

• Odpowiedzi 407
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

buhehehehe...praca wuuła absolutnie the best from wszystkie które widzałem tutaj...podoba mi się pomysł...wykonanie dosyć proste i tak jak wyżej wspomniano warga nie gra z resztą...ale pomysł bije reszte :)

pozdro...

Napisano

WSZEDZIE DOBRZE ALE PRZED WLASNYM KOMPEM NAJLEPIEJ

no niewiele pracek doszlo w tym tygodniu ;-(... tyle ze te co wskoczyly sa niezle... wuuł nawet troche namieszal ta druga propozycja ;-D... moze jest troszku niedopracowana ale rzeczywiscie cool..

Phantom: eee nie zgadzam sie z toba... pracka wuuł`a jest extra ale nie najlepsza... moze gdyby ja dopracowal...

Erni: tak juz jestem... tyle co wrocilem (teoretycznie... bo praktycznie jestem od wczoraj wieczorka ale nie mialem czasu siasc do kompa -> fajnie miec piatki wolne ;-D... no prawie wolne ;-p)... specjalnie dla ciebie wrzucam szybka pracke ;-D

Napisano

Erni: tak mysle i mysle o czym ty do mnie rozmawiasz ;-p... a tobie chodzi o tego zombiaka ;-D... no niestety piratow jeszcze nie widzialem ;-( ale zamierzam odrobic zaleglosci...

pawel: imienia nie ma bo go nie znaja... widziano go tylko jak wynosil lizaka z hurtowni slodyczy ;-p

finish... ja juz dobieglem do mety -> nic chyba wiecej nie zamieszcze bo czego sie tkne to mi nie wychodzi ;-( i brakuje mi jakos fajnych pomyslow - ciemnosc widze oj ciemnosc... poczekam tylko spokojnie na pomiar czasu ;-D... i mam nadzieje ze nie bede ostatni...

POWODZENIA EVERYone (to jest wszystkim ;-p)

Napisano

poprzednią pracke obiecuję przed poniedziałkiem poprawić...a tu taka sobie jeszcze propozycja...żal Amelie tak maltretowac więc delikatnie tylko.....:)

Napisano

Chwile mnie nie bylo i nagle \"BOOM\" tyle ciekawych prac. No, no..., a poziom wysoki - brak slow chlopaki.

Caly czas mam sporo [nauka] , ale moze jeszcze dzis cos zrobie.

leander: twoje prace potrafia zaskoczyc

KjMy: swietny zolw (przy prawym oku widze rozmycie), ale praca COOL

Napisano

Dzięki theurgicus, ja natomiast czekam jeszcze na kilka niespodzianek z Waszej strony :)

Termin składania prac do 12-stego (włącznie).

Kolejna moja:

leander-fotomontaz20.jpg

Napisano

leander: no dla mnie tez to jest quake ;-D... i czy ty zawsze musisz z czyms takim wyjechac... skad ty czlowieku bierzesz te pomysly?... i pytanko: w czym zrobiles ten diadem (korone, maske, czy jak to nazwac)?

Napisano

Dzięki, dzięki :) Trochę się bałem, że praca naruszy \"zasady powszechnie przyjętych norm etycznych\" ale nie widzę wzburzenia :)

\"Doom\" bo od tytułu filmu. \"Quake generation\" brzmi niezbyt górnolotnie :)

\"Korona\" w 3dsmax wykonana.

a propos korony jeszcze jedna wersja (trochę lepiej osadzona)

leander-fotomontaz20_2.jpg

Napisano

leander- ta pierwsza byla moim zdaniem lepsza.

tu bradzo raza te jasne miejsca pod \"korna Ogotaja\" ;)

ja bym to usuna albo zrobil cien od korony (bo to chyba mial byc rozblsyk)

ale to tylko moje zdanie;)

Napisano

No Osama jest git! :-)))

Co do drugiej wersji \"Quake\'a\" to \'korona\' miala wpijać się w głowę niejako, ale chyba mi ten efekt nie wyszedł a wtedy to białe faktycznie razi.

Napisano

W drodze wyjątku wszystkie prace nadesłane między 24:00 a 24:02 zostaną jeszcze zakwalifikowane do konkursu ;)

Tak więc konkurs uważam za zamknięty :)

W BITWIE wystartowało 206 prac nadesłanych przez 44 uczestników (swoją drogą nieźle się uśmiałem przy ich zbieraniu:)). Wkrótce pojawi się ankieta dot. nagrody publiczoności a jury, czyli wszyscy moderatorzy, od jutra rozpoczną wybór najlepszych prac. Wyniki niebawem.

Wszystkim uczestnikom dziękuję za udział w zabawie :)

/leander

Napisano

moje dwa Typy to:

pierwszy Hulk (portret)

i plakat do \"gdzie jest Nemo\" z Żółwiem..

większość prac - powalająca...gratulacje

prace Leander\'a sweet..

pozdrawiam

Napisano

Luzik, Leander przygotowal rewelacyjnie cala bitwe i wybor najlepszych prac nie nastrecza zadnych problemow. Mnie zajelo to pol godzinki z rana;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności