Erni Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Chyba wszyscy czekaja zeby wyciagnac asa z rekawa w ostatniej chwili.A to zapowiedz nowego filmu \"Wladca kapelusza\" czesc 125 pt.\"Powrot jezcow apokalipsy\"
wuuł Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 ......a teraz wszyscy witają nowego użytkownika.....huuuraaaa....:)...
wuuł Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 czy tylko ja nie widzę obrazka?...chwila obycia i dobrze będzie....nie krzyczeć!:)
leander Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Napisano 8 Styczeń 2004 W końcu co dwa obrazki to nie jeden ;) Zgodnie z zapowiedzią - witam nowego użytkownika :D
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 HAAAA! dobre:) tylko ta ostra kreseczka pod dolna warga:(
Phantom Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 buhehehehe...praca wuuła absolutnie the best from wszystkie które widzałem tutaj...podoba mi się pomysł...wykonanie dosyć proste i tak jak wyżej wspomniano warga nie gra z resztą...ale pomysł bije reszte :) pozdro...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Nom, jescze nikt nie wpadł na taki znakomity pomysł. Wielkie brawa dla ciebie wuuł :). Oby tak dalej a jescze sporo namieszasz.
Erni Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Dla mnie bomba :D everyman : czekam na cos nowego,chyba juz jestes?
everyman Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 WSZEDZIE DOBRZE ALE PRZED WLASNYM KOMPEM NAJLEPIEJ _________________________________ no niewiele pracek doszlo w tym tygodniu ;-(... tyle ze te co wskoczyly sa niezle... wuuł nawet troche namieszal ta druga propozycja ;-D... moze jest troszku niedopracowana ale rzeczywiscie cool.. _________________________________ Phantom: eee nie zgadzam sie z toba... pracka wuuł`a jest extra ale nie najlepsza... moze gdyby ja dopracowal... _________________________________ Erni: tak juz jestem... tyle co wrocilem (teoretycznie... bo praktycznie jestem od wczoraj wieczorka ale nie mialem czasu siasc do kompa -> fajnie miec piatki wolne ;-D... no prawie wolne ;-p)... specjalnie dla ciebie wrzucam szybka pracke ;-D
Loozack Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Wuuł, toż to profanacja GITSa :D ale wyszło fajnie :) [piwo]
soshka.cg Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 No panowie zbliżamy się do finishu z tą bitwą 12sty już niedaleko. Życzę wszystkim zwycięstwa ;)
Erni Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Everyman :bylem w kinie i widzialem .Dobreeee. ale mnie bardziej chodzilo o Piratow z karaibow:P
pawel Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Ever:) ale nie ma imienia poszukiwanego:) ale bedzie finish!!.. prosze zapiac pasy i postawic fotele do pozycji siedzacej...;)
everyman Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Erni: tak mysle i mysle o czym ty do mnie rozmawiasz ;-p... a tobie chodzi o tego zombiaka ;-D... no niestety piratow jeszcze nie widzialem ;-( ale zamierzam odrobic zaleglosci... _________________________________ pawel: imienia nie ma bo go nie znaja... widziano go tylko jak wynosil lizaka z hurtowni slodyczy ;-p _________________________________ finish... ja juz dobieglem do mety -> nic chyba wiecej nie zamieszcze bo czego sie tkne to mi nie wychodzi ;-( i brakuje mi jakos fajnych pomyslow - ciemnosc widze oj ciemnosc... poczekam tylko spokojnie na pomiar czasu ;-D... i mam nadzieje ze nie bede ostatni... POWODZENIA EVERYone (to jest wszystkim ;-p)
wuuł Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 poprzednią pracke obiecuję przed poniedziałkiem poprawić...a tu taka sobie jeszcze propozycja...żal Amelie tak maltretowac więc delikatnie tylko.....:)
wuuł Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 no i jak paweł ma na imie ta Twoja piękność ?:o.....mniami.....
theurgicus Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Chwile mnie nie bylo i nagle \"BOOM\" tyle ciekawych prac. No, no..., a poziom wysoki - brak slow chlopaki. Caly czas mam sporo [nauka] , ale moze jeszcze dzis cos zrobie. leander: twoje prace potrafia zaskoczyc KjMy: swietny zolw (przy prawym oku widze rozmycie), ale praca COOL
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 Dzięki theurgicus, ja natomiast czekam jeszcze na kilka niespodzianek z Waszej strony :) Termin składania prac do 12-stego (włącznie). Kolejna moja:
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 noooo! Leander! to teraz pojechales! Ale mi to bardziej na \'Quake\" niz na \"doom\" wyglada\" :) pozdrawiam
everyman Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 leander: no dla mnie tez to jest quake ;-D... i czy ty zawsze musisz z czyms takim wyjechac... skad ty czlowieku bierzesz te pomysly?... i pytanko: w czym zrobiles ten diadem (korone, maske, czy jak to nazwac)?
Nimrod Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Leander ostatnia praca znakomita! Świetny pomysł i równe dobre wykoanie.
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 Dzięki, dzięki :) Trochę się bałem, że praca naruszy \"zasady powszechnie przyjętych norm etycznych\" ale nie widzę wzburzenia :) \"Doom\" bo od tytułu filmu. \"Quake generation\" brzmi niezbyt górnolotnie :) \"Korona\" w 3dsmax wykonana. a propos korony jeszcze jedna wersja (trochę lepiej osadzona)
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 leander- ta pierwsza byla moim zdaniem lepsza. tu bradzo raza te jasne miejsca pod \"korna Ogotaja\" ;) ja bym to usuna albo zrobil cien od korony (bo to chyba mial byc rozblsyk) ale to tylko moje zdanie;)
wuuł Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 leander - :o....pierwsza wersja chyba faktycznie lepsza...aż mnie w nosie zabolało:) a tu takie moje cofnięcie się w czasie...
pawel Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 wuuł... :D Angelina Joli za mlodu:) Nie chcial bym byc w skorze jury:)
Erni Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 To sa odrzuty z exportu, tylko tak zeby sie posmiac.
leander Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 No Osama jest git! :-))) Co do drugiej wersji \"Quake\'a\" to \'korona\' miala wpijać się w głowę niejako, ale chyba mi ten efekt nie wyszedł a wtedy to białe faktycznie razi.
adek Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Przypominam o deadline. Jak powiedział lenader - mija jutro o północy.
pawel Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 7 rano a tu Osama:))) Osama jest niezly:)) pozdrawiam
pawel Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 eeeee juz prawie 7 wieczor...wracam do domu, mysle sobie \"ooo beda jakies nowe prace\" aaa tu... :(
leander Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Napisano 12 Styczeń 2004 W drodze wyjątku wszystkie prace nadesłane między 24:00 a 24:02 zostaną jeszcze zakwalifikowane do konkursu ;) Tak więc konkurs uważam za zamknięty :) W BITWIE wystartowało 206 prac nadesłanych przez 44 uczestników (swoją drogą nieźle się uśmiałem przy ich zbieraniu:)). Wkrótce pojawi się ankieta dot. nagrody publiczoności a jury, czyli wszyscy moderatorzy, od jutra rozpoczną wybór najlepszych prac. Wyniki niebawem. Wszystkim uczestnikom dziękuję za udział w zabawie :) /leander
Nimrod Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 No to z niecierpliwością czekam na pierwsze roztrzygnięcia. Nie będzie to łatwe, więc życze jury dużo wytrwałości i obiektywizmu ;]
Kuciel Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 ogladam tak sobie wszystkie od poczatku i malo ze smiechu z krzesla nie spadlem 3 razy :D
sly Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 moje dwa Typy to: pierwszy Hulk (portret) i plakat do \"gdzie jest Nemo\" z Żółwiem.. większość prac - powalająca...gratulacje prace Leander\'a sweet.. pozdrawiam
Kuciel Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 a wiec dzis rozstrzygna sie losy ludzkosci :)
soshka.cg Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 ee tyle prac napłynęło, że chyba jury nie zdąży :)
dr Ug Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Luzik, Leander przygotowal rewelacyjnie cala bitwe i wybor najlepszych prac nie nastrecza zadnych problemow. Mnie zajelo to pol godzinki z rana;)
Rekomendowane odpowiedzi