yanek83 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 W ramach odpoczynku od poprzedniego WIPa postanowiłem zrobić sobie statuetkę głowy Czesia z "władcy móch".
Levus Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Trochę szerszy i bardziej głupawy uśmiech bym mu zrobił..
yanek83 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Dobra model myślę że zakończony jako wprawka do wingsa 3d może być.
artur728 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 i bardzo mały mózg oryginał miał trochę większy lol lol hehe :) Ogólnie to super. Pozdro
adi__ok Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 za krótkie i za grube łapy, lewa noga do poprawy, tam powinny być dwie kości , no i czesio nie jest łysy, ma krótkie włoski :)
lukos86 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 twarz wogóle nie czesiowa. ja sie kiedyś tez bawiłem czesiem przez jakieś 5 min. oto rezultat.
eco Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 czesław czesław - ktory teraz bardziej "czesiowaty" - ajdonoł- zapytam taty - sraty taty - moze trzeba polaczyc sily - zmontowac grupe zapalencow - strzelic modele i jak sie tworcom spodoba to moze pelny metraz bedzie w trzyde jak turtlesy ostatnio ;) - ale to tez by trzeba sie kogos poradzic ;)
Rekomendowane odpowiedzi