inespew Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Bariłem sie ostatnio programem Terragen. Co o tym sądzicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Ładne:) podobają mi się zwłaszcza 2 i 3, na pierwszy rzut oka to myślałem, że 2 to foto:D, w ostatnim rażą jednak trochę linniebrzegowe, jakieś takie sztuczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Mi się podobają 1 i 2 :) Czy wszystko co widzimy to tylko jeden porgram?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Tak Kłobuc wszystko zrobiłem w Terragenie. Polecam ten program, jest darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 A czy można potem np. zaimportować takie cuś do innego programu np. do maxa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 No jest taka mozliwośc tylko trzeba mieć plugin TG-Max którego jeszcze nie rozkminiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 No szacuneczek. Tylko w 4 to niebieskie słońce mi coś nie gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 inespew - w tym nowym tutorialu na 3dtotal, o Bramie do Avalonu. Tam właśnie osoba zrobiła TEREN w terragenie, a następnie przeniosła go do 3DS i dodawała resztę. Więc możesz rzucić okiem jak tam to zrobiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Tak Kristian, ale on tam włąsnie pisze, że nie potrafił przenieść geometrii z terragena do maxa i tylko użył gotowego zrenderowanego obrazu, a resztę dobudował sztucznie w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 2 rzeczywiscie wymiata. 4 za jasno ...... za niebiesko natomiast 3 taka blada mi sie wydaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 czy moze mi ktos podac adres strony gdzie mozna sciagnac terragen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi