slizgi Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 cześć po dłuższej przerwie, moje ostatnie większe i skończone wypociny w painterze pt: Willow 1st place na riverwash 07 pozdrawiam sli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 ojoj masakra, swietny pomysł i wykonanie wiecej takich dawaj panie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 bardzo fajne. Błona na skrzydłach powinna się różnić bardziej kolorem. Po prawej uzyskałeś super przestrzeń w głębi obrazu, a po lewej już gorzej. Bardzo ładnie zróżnicowałeś kolorki na śniegu, nie ma monotonii. Nie obrysowuj ostrą kredką chmur, bo za bardzo się uwidaczniają. Niezły progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Kawał zarąbistej roboty. Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Na takie prace aż miło popatrzeć. Kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 dziękuję za uznanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 No bardzo ładnie. Cały krajobraz śliczny, a sam smok dobry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Zamiast gadac zaglosowialibyscie gwiadkami na prace skoro sie wam tak podoba. 4 posty, a jak na razie żadnych gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 zagłosowałam na 5 gwiazdek:) ale moim zdaniem, powinieneś jeszcze bardziej podzielić plany na tej pracy, pomysłem moim jednym na to było by zrobienie nocy zamiast dnia (jeśli nie chcesz nie musisz) dać na pierwszy plan na drzewo i wzgórek umiarkowany cień, na smoka rzucić kompletną ciemność, wyłamującą się z tonu drzewa i wzgórka,ale od przodu (głowy) oświetlić go światłem spływającym na niego z pożaru wsi i tak też mu zaznaczyć detal, trzeci plan-im bliżej pożaru tym jaśniej, plan drugi-w głąb za ogonem smoka pogrążyć w kompletnych ciemnościach, gdzieniegdzie zaznaczając od lewej strony detal blaskiem od pożaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 przyjemna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 też zagłosowałem i dodam, że nawet Keith Parkinson nie powstydził by się tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 no no... naprawdę niezła praca. Najbardziej chyba podoba mi sie drzewo na którym usiadł gad. Wszystko bardzo fajnie dopracowane. 5 gwiazdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 swietne i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 tło jest fantastyczne, ale sam gad ma dziwną anatomię, widoczne ręka i noga są jakieś takie bajkowo bąbelkowate. Szyja nie pasuje mi ;p to chyba największa wada pracy, nie czuć głębi i tego, że zakręca w stronę wioski na co wskazuje ułożenie głowy, skrzydła tak jak pisał Morbid Karbid też mogłeś jakoś bardziej zróżnicować :) ale pomimo tych braków praca i tak bardzo fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 ło, krajobraz taki polski : ) jak chłopi wersja fantasty :) Bardzo ładne 8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Zajebioza 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Bardzo painterowa praca, podobają mi się te drzewa,Polski klimat i smoczek wymiata lecisz stary do Silver Gallery pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 rewelacja stary ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 bardzo fajna ilustracja..fajnie dobrane kolory i widoczny slad pedzla..troche taki naturalizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 rewelacyia. daj mi większą wersję bo zgubiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 ok w!e8 wyśle Ci na dniach na meila ;) 5k na 3.5k może być ?:) cóż tu dużo pisać bardzo się cieszę że się podoba, postaram się za jakiś czas coś znowu wrzucić, co do uwag to faktycznie można by powiedzieć nad skrzydłami, jak i poprawić światło ale deadline gonił a chciałem z czymś pojechać na party więc jest jak jest nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem:) wrócić do pracy nie wrócę bo jest definitywnie uznana przeze mnie jako final :) pozdrawiam sli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi