Nowi Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 (edytowane) No to jak zwykle Max 9 + vray + PS Pozdrawiam z góry dzięki za komentarze może w końcu wam sie spodoba ;P SALON + KUCHNIA No. 2 SALA KONFERENCYJNA BIURO ŁAZIENKA 3 Edytowane 28 Kwiecień 2011 przez Nowi update 29.04.2011 Podmian linków
gientekwl Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Łazienka 3 : ręczniczek po lewej stronie rendera wyszedł naprawdę dobrze. W co niektórych pracach wydaje mi się, że przedmioty lewitują.
tadzio Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 na linearze jedziesz? proponuje exponentiala, lub ewentualnie lwf'a. pozdr
Nowi Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 gientekwl: materiał ręcznika to zwykły Vray materiał z bumpem ok 80% tadzio: zazwyczaj linear ale czasami zdarza się reinhard (biuro) albo exponential (sala konferencyjna)
Temporal Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 lewitacja i ziarno :/ ale pomimo tego i tak wyglada to dosc fajowo
siwy Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 wizki niezłe nawet. fajne że każdy przy stole oprócz zeszytu ma kieliszek :)
delf77 Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 drazni mnie latanie obiektow w powiertrzu - przynajmniej takie wrazenie daja cienie ktore wpostaja od wielu obiektow / najbardziej mi sie podoba sala konferencyjna
viz.k Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 ta pierwsza lazienka nieladna kolorystycznie, sprawia wrazenie rzezni:) gdyby nie ziarno...a moze nawet mimo ziarna...vizki ladne i przyjemne pozdrawiam
Nowi Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Widzę że jednak ktoś zainteresował sie moimi wypocinami. Wszystkim bardzo dziękuję za komentarze właśnie pracuje nad kolejną wizką więc niedługo postaram sie nieco zmodyfikować moją teczkę Pozdrawiam i miłej pracy życzę :D P.S. Pomału zaczynam wyzbywać się ziarna ale to jeszcze chyba trochę potrwa lewitacja uległa destrukcji przynajmniej mam taka nadzieję :P
Lis Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Podoba mi się Łazienka 1. Taka ostra i zdecydowana. pociągająca. Biuro ci nie wyszło. Kolory płone i jakby wyplute. Blat w recepcji za cienki A design tych pufek jest okropny poprosu. 50'siątki mówią same za siebie. No i wszędzie słabe AA i subdiv.
Zbychowaty Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Kadry, kadry i jeszcze raz kadry. Patrz jak inni je robia i wyciagaj wnioski. Pierwszy quibel to po prostu masakra. Az oczy bolały. Niekiedy leci Ci AA i masz niełądne przepalenia. Reszta w sumie ok. Sala konferencyjna z kielonami najlepsza:)
arev Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Ładne kolory, ale koniecznie podkręć parametry GI i shaderów. I nie przesadzaj z DoFem ;)
Rekomendowane odpowiedzi