sikham Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 jest troche wolnego a wiec trzeba sie brać [lol2] czekam na wasze komentarze [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saiyan9 Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Chyba jestem pierwszy ^_^ Fura sliczna ^_^ Nie jestem guru wiec sie nie czepiam do niczego.. (bo chyba nie ma do czego) przynajmniej na forum :P Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Nooo Bardzo ładnie. Ale mam dziwne wrażenie że przednia szyba jest krzywo wycięta. Przedni słypek też taki koślawy:] Jeśli tak jest w orginale to sorki. Nie znam tego autka:) Ale ogólnie bardzo ładnie. Daj rendera bez materiałow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Autko cacy, ale coś mi nie gra z refleksami. Jakoś to światełko się chyba troszku za mocno odbija. Gdyby to troche zmatowić... Ale ja sie dopiero uczę, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 daje 5-/6 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Kolorki mi się kijowe wydają :( specem od samochodów nie jestem ale te felgi tak mają wyglądać? No ogólnie przez te kulawe shady i kolory to dziko się to ogląda... na razie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Witam No jak dla mnie to samochodzik taki bardzo ładny, tylko to wcześniej wspomniane światło, postaraj się trochę to zmatowić albo coś. No i te felgi jak dla mnie to trochę inne powinny być. No, ale ja nie jestem szpecem od takich rzeczy więc mogę się mylić. Pozdroofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Świetnie! Tylko te refleksy, w niektórych miejscach trochę dziwne, sprawiają że sam model wygląda tak jakoś bardziej \'kanciasto\'. Ale ogólnie super! Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Podzielam zdanie Fafex\'a za silne refleksy, przez co wychodzą nierówności siatki. Wogóle materiał lakieru nie zabardzo sie mi podoba. Ale ogólne wrażenie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 dzieki za commenty pracuje własnie nad jeszcze jednym ujeciem i lakierem niedługo powinienem coś wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 A co z przednimi swiatlami? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 przeciez sa dobre :) w orginale tez takie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Takie czarne? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 nom takie czarne i niema tam w środku zarówek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 To po co w ogloe sa?:D pokaz fotke bo nie wierze:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 a widzisz tą biała dzióre :) tam siedzi żarówa :] tylko tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 no dobra....ale i tak mogles sie jeszcez postarac nad tym modelem... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi