Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba jestem pierwszy ^_^ Fura sliczna ^_^ Nie jestem guru wiec sie nie czepiam do niczego.. (bo chyba nie ma do czego) przynajmniej na forum :P Pozdro!

Napisano

Nooo Bardzo ładnie. Ale mam dziwne wrażenie że przednia szyba jest krzywo wycięta. Przedni słypek też taki koślawy:] Jeśli tak jest w orginale to sorki. Nie znam tego autka:) Ale ogólnie bardzo ładnie. Daj rendera bez materiałow.

Napisano

Autko cacy, ale coś mi nie gra z refleksami. Jakoś to światełko się chyba troszku za mocno odbija. Gdyby to troche zmatowić... Ale ja sie dopiero uczę, więc...

Napisano

Kolorki mi się kijowe wydają :( specem od samochodów nie jestem ale te felgi tak mają wyglądać? No ogólnie przez te kulawe shady i kolory to dziko się to ogląda... na razie tyle

Napisano

Witam

No jak dla mnie to samochodzik taki bardzo ładny, tylko to wcześniej wspomniane światło, postaraj się trochę to zmatowić albo coś. No i te felgi jak dla mnie to trochę inne powinny być. No, ale ja nie jestem szpecem od takich rzeczy więc mogę się mylić.

Pozdroofka

Napisano

Świetnie! Tylko te refleksy, w niektórych miejscach trochę dziwne, sprawiają że sam model wygląda tak jakoś bardziej \'kanciasto\'. Ale ogólnie super! Gratuluje!

Napisano

Podzielam zdanie Fafex\'a za silne refleksy, przez co wychodzą nierówności siatki. Wogóle materiał lakieru nie zabardzo sie mi podoba. Ale ogólne wrażenie OK.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności