Napisano 18 Grudzień 200321 l jest troche wolnego a wiec trzeba sie brać [lol2] czekam na wasze komentarze [piwo]
Napisano 18 Grudzień 200321 l Chyba jestem pierwszy ^_^ Fura sliczna ^_^ Nie jestem guru wiec sie nie czepiam do niczego.. (bo chyba nie ma do czego) przynajmniej na forum :P Pozdro!
Napisano 18 Grudzień 200321 l Nooo Bardzo ładnie. Ale mam dziwne wrażenie że przednia szyba jest krzywo wycięta. Przedni słypek też taki koślawy:] Jeśli tak jest w orginale to sorki. Nie znam tego autka:) Ale ogólnie bardzo ładnie. Daj rendera bez materiałow.
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autko cacy, ale coś mi nie gra z refleksami. Jakoś to światełko się chyba troszku za mocno odbija. Gdyby to troche zmatowić... Ale ja sie dopiero uczę, więc...
Napisano 19 Grudzień 200321 l Kolorki mi się kijowe wydają :( specem od samochodów nie jestem ale te felgi tak mają wyglądać? No ogólnie przez te kulawe shady i kolory to dziko się to ogląda... na razie tyle
Napisano 19 Grudzień 200321 l Witam No jak dla mnie to samochodzik taki bardzo ładny, tylko to wcześniej wspomniane światło, postaraj się trochę to zmatowić albo coś. No i te felgi jak dla mnie to trochę inne powinny być. No, ale ja nie jestem szpecem od takich rzeczy więc mogę się mylić. Pozdroofka
Napisano 19 Grudzień 200321 l Świetnie! Tylko te refleksy, w niektórych miejscach trochę dziwne, sprawiają że sam model wygląda tak jakoś bardziej \'kanciasto\'. Ale ogólnie super! Gratuluje!
Napisano 19 Grudzień 200321 l Podzielam zdanie Fafex\'a za silne refleksy, przez co wychodzą nierówności siatki. Wogóle materiał lakieru nie zabardzo sie mi podoba. Ale ogólne wrażenie OK.
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor dzieki za commenty pracuje własnie nad jeszcze jednym ujeciem i lakierem niedługo powinienem coś wrzucić
Napisano 25 Grudzień 200321 l no dobra....ale i tak mogles sie jeszcez postarac nad tym modelem... pozdr