Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Yo!

Koncepcik Baryły:

-------------------------------

bce0eb8d20f4ff58.jpg

-------------------------------

Przestałem się lenić więc wrzucam to co ulepiłem.

Zgodnie z regulaminem pozwoliłem sobie na skromny skecz w 3D w celu złapania ogółu:

f35d17b362f4d92c.jpg

I dalej na płasko już uczciwie:D

Wszelkie c&c bardzo mile widziane.

pozdro!

5d43001c796aa91b.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysł na czołgi jest bardzo fajny, ale w kolorze straciły swój klimat (może to przez to mocne uproszczenie, w 3d były ciekawsze imho), może przed malowaniem walnij w tło teksturę czegokolwiek, coby nie było to takie wylizane i zyskało trochę surowości i przypadkowego detalu (o ile można używać tekstur? 0.o jak nie to jakiś "wściekły" brush xD), bo wszystkie krawędzie są bardzo okrągłe (rozumiem, że to szkic, ale tak mi sie rzuciło ;p a głupio nic nie napisać ;p) i wszystko wydaje się takie poukładane :) może czołgi przesunąć trochę w lewo, a miasto w prawo, tak porozciągać xD heh rozpisałem się, muszę się za swoje zabrać :] powodzenia :)

Napisano

Koncept czołgu bardzo mi się podoba (lufa szczególnie przypadła mi do gustu), ale wersja rysunkowa wypadła chyba troche słabiej. Rzeczywiście za dużo sie tu świeci. Ale koncepcyjnie fajnie...

Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze.

Co do światła macie rację, nie mam zbyt dużego doświadczenia w manipulowaniu światłem w 2D, lecz obiecuję się poprawić!;)

Co do powierzchni czołgów, oczywiście będę nad tym pracował jeszcze.

Wkrótce update zapewne:)

pozdrawiam!

Napisano

Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma,

Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu.

//Pozdrawiam

i Życzę Powodzenia.

Napisano

dzięki no ale co jest z tobą i z resztą? Jakoś leniwie się zrobiło, doroboty panowie bo znowu moderator miriam będzie nas molestował, pozdrowienia

Napisano

Rusze się w końcu, mam napięty harmonogram bardzo. Termin do 14stego grudnia więc znajde jeszcze jakieś wolne wieczorki na pewno:)

pozdro!

Napisano

Floo, dzięki!

Jednak coś tam zdążyłem namazać:p

Miałbyć najpierw Wagner, potem przerzuciłem się na Baryłę.

Oto efekt:

bce0eb8d20f4ff58.jpg

I dwie wariacje kolorystyczne:

70d2e7b9998b28c0m.jpg9a37a880aa89565dm.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności