pg Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Chcielibysmy podarowac Wam skromny prezencik na swieta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 ehehehehee, skąd ja ich znam ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 a pokaż siatkę :) kidding :D dzięki i nawzajem :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Niebieskiemu odpada broda, żadne dziecko się nie nabierze. Ani ja!! :) ale pomijajać kwestie wiary w Mikołaja - Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 dzieki i nawzajem Ps : fajny pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 rotfl ta atmosfera swiateczna fajnie wplywa na ludzi- dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Wszystkiego najlepszegooooooo!!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 [lol2] rozwalio mnie to, swietna ta swina :)))))) Wszystkiego naj naj dla ekipy EVERMOTION, duzo ciekawych projektow i zeby staly na bardzo wysokim poziomie!:) Tego samego oczywiscie dla wszystkich z max3D.pl !! :) Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku 2004. Pozdrawiam Pionier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Katrka swietna, ale musze sie przyczepic do angielskiego. Nie jestem w tym ekspertem ale \"wish you evermotion team\" nie brzmi najlepiej i chyba nie jest do konca poprawne. Powinno byc alobo \"evermotion team wishes you\" albo \"wishes you the evermotion team\" Wszystkiego najlepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Evermotion team jest tutaj podmiotem zbiorowym wiec powinno byc wish czyli tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Wesołych Świąt, wszystkiego najlepszego i szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim forumowiczom [piwo] [jupi] [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Ech dzieki wszystkim za życzenia. Ja również życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt, dużego bałwana , udanego Sylwestra i 3ds maxa 6 + Brazila 1.2 pod choinkę (kto już ma niech się cieszy) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Dzięki za życzenia i najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Fajne stvorki.. tylko szkoda, że te życzenia troszkę \"nie po gramatycznemu\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Wesołych Świąt!! ps. a świnia jest cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi