Napisano 20 Grudzień 200321 l Niebieskiemu odpada broda, żadne dziecko się nie nabierze. Ani ja!! :) ale pomijajać kwestie wiary w Mikołaja - Wesołych Świąt!
Napisano 20 Grudzień 200321 l [lol2] rozwalio mnie to, swietna ta swina :)))))) Wszystkiego naj naj dla ekipy EVERMOTION, duzo ciekawych projektow i zeby staly na bardzo wysokim poziomie!:) Tego samego oczywiscie dla wszystkich z max3D.pl !! :) Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku 2004. Pozdrawiam Pionier :)
Napisano 21 Grudzień 200321 l Katrka swietna, ale musze sie przyczepic do angielskiego. Nie jestem w tym ekspertem ale \"wish you evermotion team\" nie brzmi najlepiej i chyba nie jest do konca poprawne. Powinno byc alobo \"evermotion team wishes you\" albo \"wishes you the evermotion team\" Wszystkiego najlepszego...
Napisano 21 Grudzień 200321 l Evermotion team jest tutaj podmiotem zbiorowym wiec powinno byc wish czyli tak jak jest.
Napisano 21 Grudzień 200321 l Wesołych Świąt, wszystkiego najlepszego i szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim forumowiczom [piwo] [jupi] [winko]
Napisano 21 Grudzień 200321 l Ech dzieki wszystkim za życzenia. Ja również życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt, dużego bałwana , udanego Sylwestra i 3ds maxa 6 + Brazila 1.2 pod choinkę (kto już ma niech się cieszy) :D
Napisano 24 Grudzień 200321 l Fajne stvorki.. tylko szkoda, że te życzenia troszkę \"nie po gramatycznemu\"