Napisano 12 Październik 200717 l Taki ciekawy news pojawił sie na Filmwebie... http://www.filmweb.pl/Zobacz+intro+Tomka+Bagińskiego+do+%22Wiedźmina%22,News,id=38046
Napisano 12 Październik 200717 l nie wiem, wkurza mnie cos takiego... wielki znawca pisze komentarz ;) ale coz zawisc zawisc polska zwisc ;)
Napisano 12 Październik 200717 l Srednia kopia:) ale i tak widac MULTUM wlozonej roboty w to intro. Bardzo ladny poczatek polskich cinematikow.
Napisano 13 Październik 200717 l Autor Moze PI Wyda jakiegoś DVD-ka z cinematikami :). Bardzo dobrze sie prezentują...
Napisano 13 Październik 200717 l CzAk1: trzeba gre kupic i przejsc :) Jak bede mial czas (kiedys moze) to tak zrobie :)
Napisano 13 Październik 200717 l jak już o grze mowa to faktycznie może będzie warto kupić, wygląda bardzo konkretnie, zwłaszcza environmenty i światełko. Zapowiada się....gorący towar ;)
Napisano 13 Październik 200717 l Moze PI Wyda jakiegoś DVD-ka z cinematikami :). Bardzo dobrze sie prezentują... ehehe. z całymi dwoma cinematikami się nie opłaca ;) Pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200717 l ehehe. z całymi dwoma cinematikami się nie opłaca ;) no to może HD :D a jest gdzieś jakaś wersja do ściągnięcia bo na takich wynalazkach to ja sobie nie pooglądam niestety ;(
Napisano 13 Październik 200717 l ten filmik został nagrany w ten czwartek na zamkniętej imprezie Wiedźmina więc jakość jest kijowa i nie ma na co popatrzeć. polecam po prostu zakupić grę ;)
Napisano 13 Październik 200717 l Chyyyba trochę za długie. Taka dośc błaha historyjka, a przeciągnięta do granic. :) Mnie i tak się podoba, bo patrzę się na to z trochę innej perspektywy (jak większośc tutejszych), ale szarakowi może się to wydac za długie. Intro winno trwac tyle co średniej długości kawałek muzyczny - 3 do 4 minut.
Napisano 15 Październik 200717 l Autor Jak dla mnie to i tak Mistrz ze polacy postanowili zrobic coś takiego, że ten Team dopchał to do końca i co najwazniejsze, że z dobrym efektem. Mam nadzieję, że im sie to opłaci i postanowią robić więcej takich rzeczy ;] W końcu mamy najlepszych informatyków i wcale nie gorszych grafików więc szkoda nie wykorzystać tego potencjału i nie skopać tyłka reszcie świata ;D