nielot007 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 WItam!! mam problem z mapperem nie chce sie uruchomic pojawia sie cos takiego (zalaczniki) wtf ?
Levus Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Ze jest problem z opengl? Na czym to odpalasz? Może Twoja karta nie ma wsparcia pixel shader?
Dragon Heart Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Wiem że temat stary ale mnie się też dotknął. Więc nie będę pisał nowego posta. Dlaczego błąd wyskakuje to już wiem. Ale czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego wcześniej, jakiś rok temu, błąd mi ten nie wyskakiwał a teraz ni stąd ni z owąd się pojawił. Przez ten okres pracowałem cały czas na tej samej karcie graficznej NVIDIA GeForce 8600 GTS, która jak wyczytałem obsługuje OpenGL i na tych samych sterownikach. Czy może to mieć jakiś związke z niedawno restartowanym BIOSEM??
Lucek Napisano 20 Wrzesień 2010 Napisano 20 Wrzesień 2010 Dragon Heart: Słyszałem o czymś takim kiedy kolega próbował przerobić swojego. (Że niby pseudoQuadro z tego miał zrobić podmieniając BIOS) ale z grami a nie z zbrushem. Ja mam taką samą kartę bez żadnych przeróbek i nie zauważyłem problemu. Napisz jaki BIOS wrzuciłeś na kartę.
Rekomendowane odpowiedzi