blood_brother Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 No dobra odwazylem sie zamiescic ow twor. Pracuje sobie nad nim od jakichs trzech dni. Dane techniczne: Software: 3ds Max 6 Metoda: Poly Modeling Render: Mental Ray (kiedys trzeba sie go nauczyc obslugiwac) Ilosc poly: nie znana gdzy nie wiem jak to zmierzyc:P. Wlasciwie to nie jest moj pomysl tylko \"zlepek wszystkich\" muscle carow. Narazie daje renderek z materialami gdyz innego nie posiadam. Za chwiel postaram sie wrzucic bez materialow i siateczke. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Z deczka za ciemno!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2003 giegiel: Nie wiem dlaczego. U mnie wszystko ladnie widac pomimo tego ze moj monitor nie nalezy do najnowszych. Nizej zamieszczam siateczke. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2003 I render bez materialow. Cienie sa takie jakie sa gdzy to przez Activeshade renderowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Narazie modelik calkiem przyjemny, troche bugow (przy wlocie...) Czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 przypomina Dodga Chargera, albo ... Dacie hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Ładnie :) Ilość poly daj f10 potem render i powinno takie okienko wyskoczyc, i tam jest napisane ile jest poly :) albo w menatl reyowskim oknie tez musi byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Albo klikasz prawym przyciskiem mychy i wybierasz properties, albo plik->summary info i tam masz liczbę poly całej sceny i inne ciekawe rzeczy:] A sam model całkiem spoko, tylko troche płaski sie wydaje, albo zbyt szeroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 całkiem ładnie [piwo] aczkolwiek te wloty za maską powinny być 2x gęstrze, i ten na masce też mi jakoś nie do końca pasuje. czekam na więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ładnie, tylko na tym pierwszym renderze faktycznie jest roche ciemno, a chciałbym go zobaczyć z materiałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 a co z Mazdą ?? ja chcę, żebyś skończył Mazde :P:D modelik zapowiada się nieźle, jestem tylko ciekaw, czy nie przesadzisz z kombinowaniem i nie zrobisz z tego auta jakiejś dziwacznej hybrydy [lol2];) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 Loozack: Ty chyba mi nie dasz spokoju z ta mazda poki jej nie skoncze:P. Update nie wiem kiedy bo musze sie cofnac o jedna wersje maxa na jakis czas. Moze uda mi sie dwie wersje zainstalowac. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 narazie fajnie to wyglada :) ale gdybym kiedyś mial robić taki samochód zrobił bym mu dłuuuugą maske :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Zgodze sie z Sikhamem :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi