Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No dobra odwazylem sie zamiescic ow twor. Pracuje sobie nad nim od jakichs trzech dni.

Dane techniczne:

Software: 3ds Max 6

Metoda: Poly Modeling

Render: Mental Ray (kiedys trzeba sie go nauczyc obslugiwac)

Ilosc poly: nie znana gdzy nie wiem jak to zmierzyc:P.

Wlasciwie to nie jest moj pomysl tylko \"zlepek wszystkich\" muscle carow.

Narazie daje renderek z materialami gdyz innego nie posiadam. Za chwiel postaram sie wrzucic bez materialow i siateczke.

Pozdro[piwo]

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

giegiel: Nie wiem dlaczego. U mnie wszystko ladnie widac pomimo tego ze moj monitor nie nalezy do najnowszych.

Nizej zamieszczam siateczke.

Pozdro[piwo]

Napisano

Narazie modelik calkiem przyjemny, troche bugow (przy wlocie...) Czekam na wiecej

Napisano

Ładnie :) Ilość poly daj f10 potem render i powinno takie okienko wyskoczyc, i tam jest napisane ile jest poly :) albo w menatl reyowskim oknie tez musi byc :)

Napisano

Albo klikasz prawym przyciskiem mychy i wybierasz properties, albo plik->summary info i tam masz liczbę poly całej sceny i inne ciekawe rzeczy:] A sam model całkiem spoko, tylko troche płaski sie wydaje, albo zbyt szeroki.

Napisano

całkiem ładnie [piwo]

aczkolwiek te wloty za maską powinny być 2x gęstrze, i ten na masce też mi jakoś nie do końca pasuje.

czekam na więcej:D

Napisano

Ładnie, tylko na tym pierwszym renderze faktycznie jest roche ciemno, a chciałbym go zobaczyć z materiałami.

Napisano

a co z Mazdą ?? ja chcę, żebyś skończył Mazde :P:D

modelik zapowiada się nieźle, jestem tylko ciekaw, czy nie przesadzisz z kombinowaniem i nie zrobisz z tego auta jakiejś dziwacznej hybrydy [lol2];)

pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

Loozack: Ty chyba mi nie dasz spokoju z ta mazda poki jej nie skoncze:P.

Update nie wiem kiedy bo musze sie cofnac o jedna wersje maxa na jakis czas. Moze uda mi sie dwie wersje zainstalowac.

Pozdro[piwo]

Napisano

narazie fajnie to wyglada :)

ale gdybym kiedyś mial robić taki samochód zrobił bym mu dłuuuugą maske :)