Mruk Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Etap II: _________________________________________________________________________________________ ----- Na razie zakładam wątek, postaram się w najbliższym czasie umieścić swoją pracę.
Mruk Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Ok, szybki bazgroł dla rozmieszczenia elementów na scenie:
artozi Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Bardzo fajnie! Czekamy na wiecej! Moze koles na wielbladzie troche za maly, ale pewnie i tak to poprawisz. Pozdro!
Mruk Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Niestety miałem kłopoty z systemem. Nie mogłem w związku z tym dokończyć pracy. Mam nauczkę żeby nie zostawiać takich rzeczy na ostatni weekend.
QbisieQ Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Najemnicy całkiem przyzwoicie ale z Sue coś jest nie tak, proporcje troche siadają i twarz moim zdaniem do wymiany.
Levus Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Pierwszy skecz spoko, imo może być "ciasno" jak dobrze światłem nie zagrasz.. Murzynka zdecydowanie sprawia wrażenie niskiej..
Mruk Napisano 14 Listopad 2007 Autor Napisano 14 Listopad 2007 Dzięki za komentarze. Jeszcze nad nimi popracuję i spróbuję narysować pozostałe postacie. Trochę poprawiłem Zuzię:
QbisieQ Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Znacznie lepiej ale wydaje mi się że, z udem to przesadziłeś i nie chodzi o tą widoczną część tylko tą pod sukienką (bez skojarzeń :P ) ono jest szerokości jej pasa i nieznacznie mniejsze od szerokości barków...no chyba, że jest kulturystką :)
Mruk Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 Na razie sobie z tamtą zrobiłem przerwę. Tym razem szkic Wagnera:
QbisieQ Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Całkiem sympatycznie Ci to wychodzi ale moim zdaniem ten Wagner zbyt pospolity taki, powinien mieć jakieś odznaczenia - w końcu był wysoki rangą, a tutaj tak jakby był jednym z wielu najemników... btw. będziesz robił koncepty wszystkich postaci ??
Rekomendowane odpowiedzi