JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Kolejna kuchnia do kolekcji - projekt mój i klienta. Narzędzia pracy 3dsmax+Vray. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 pozytywnie;) mogłeś troche sie pobawić w PS żeby AA zlikwidować gdzie nie gdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Ładnie ale faktycznie AA padło troszkę. Coś dziwnego na ostatnim ujęciu na suficie w rogu - tęcza?;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Nash23: to nie tęcza to światło z lodówki tak daje :) Ogólnie to szumów jest rochę bo obniżyłem sety materiałów i świateł na rzecz szybkości renderingu (po godzinie na obrazek) - bo jak zwykle się śpieszyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 fajny pomysł z otwartą lodówką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 jak na moje niewprawne oko to zjechane mapowanie zlewu... poza tym placki na ścianach w ciemnych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 troszke za mało światła z zewnątrz. AA faktycznie bardzo zlało, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Podkręciłem trochę parametry renderingu i materiałów i usunąłem parę bugów które sam jeszcze przuważyłem :) Może tak lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Ładnie, wygląda jakby pływał x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 mnie sie szczegolnie podoba lodowka (sam modelowales czy to z Evercostam?) - fajny pomysl z tym otwarciem (dodaje zycia scenie), ale dalej jest za ciemno wewnatrz jesli sie wezmie pod uwage jak jasno jest na zewnatrz. (Calej kuchni nie lodowki :) Swoja droga ciekawe co to za firma produkuje ten wyciskacz do cytryn, bo powinni podziekowac za reklame ladnie :) (ktorys z kolei render z tym wyciskaczem, chyba sobie kupie taki bo widocznie to jakis topowy produkt :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 hehe faktycznie fajny wyciskacz :) mnie tylko raza te gole nudne sciany, moze i takie mialy byc, ale mnie one nie leza. Generalnie , very good!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 kto znowu nie zgasił światła w lodówce...fajnie fajnie...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Zmieniłem płytki na podłodze i dodałem płtytki nad blatem - przynajmniej zrobiło się jaśniej. Zmieniłem też Image sampler z Adaptive QMC na Adaptive subdivision - to apropos szumu - trochę się go pozbyłem w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi