JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Kolejna kuchnia do kolekcji - projekt mój i klienta. Narzędzia pracy 3dsmax+Vray. Pozdrawiam wszystkich.
!Ewert Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 pozytywnie;) mogłeś troche sie pobawić w PS żeby AA zlikwidować gdzie nie gdzie:)
Nash23 Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Ładnie ale faktycznie AA padło troszkę. Coś dziwnego na ostatnim ujęciu na suficie w rogu - tęcza?;) Pozdrawiam.
JohnyCa Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Nash23: to nie tęcza to światło z lodówki tak daje :) Ogólnie to szumów jest rochę bo obniżyłem sety materiałów i świateł na rzecz szybkości renderingu (po godzinie na obrazek) - bo jak zwykle się śpieszyło :)
trosiek Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 jak na moje niewprawne oko to zjechane mapowanie zlewu... poza tym placki na ścianach w ciemnych miejscach.
SWRSC Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 troszke za mało światła z zewnątrz. AA faktycznie bardzo zlało, szkoda.
JohnyCa Napisano 28 Październik 2007 Autor Napisano 28 Październik 2007 Podkręciłem trochę parametry renderingu i materiałów i usunąłem parę bugów które sam jeszcze przuważyłem :) Może tak lepiej?
Loki Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 mnie sie szczegolnie podoba lodowka (sam modelowales czy to z Evercostam?) - fajny pomysl z tym otwarciem (dodaje zycia scenie), ale dalej jest za ciemno wewnatrz jesli sie wezmie pod uwage jak jasno jest na zewnatrz. (Calej kuchni nie lodowki :) Swoja droga ciekawe co to za firma produkuje ten wyciskacz do cytryn, bo powinni podziekowac za reklame ladnie :) (ktorys z kolei render z tym wyciskaczem, chyba sobie kupie taki bo widocznie to jakis topowy produkt :D)
Tas Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 hehe faktycznie fajny wyciskacz :) mnie tylko raza te gole nudne sciany, moze i takie mialy byc, ale mnie one nie leza. Generalnie , very good!! pzdr
vinc Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 kto znowu nie zgasił światła w lodówce...fajnie fajnie...;]
JohnyCa Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Zmieniłem płytki na podłodze i dodałem płtytki nad blatem - przynajmniej zrobiło się jaśniej. Zmieniłem też Image sampler z Adaptive QMC na Adaptive subdivision - to apropos szumu - trochę się go pozbyłem w ten sposób.
Rekomendowane odpowiedzi