!Ewert Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Witam, penthouse na zlecenie, meble od everów ale takie miałem polecenie od szefa;] . . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamic Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 ocenie podlega wizka czy pojekt ?? Do wizki ładne światełko podoba mi się Podłoga też ładna chodź przydał by się mały refleks Brak parapetów, grzejników, żaluzje wydają się być za duże, dywan to biała kartka pod sofą, brak listw przypodłogowych, przydały by się jakieś klamki w oknach. Pustawo jest, ogólnie bardziej pokazany charakter przestronnego wnętrza bez życia niż sam projekt (jeżeli takowy istnieje??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Tomuś no co ci mam napisać. Kijowo. Z tego wszystkiego najlepsze jest światło. No ale też nie za rewelacyjne. Jeśli chodzi o wyposażenie, wykończenia, detale to leży i kwiczy na całej linii. Czy choćby taka sprawa: Jak działają żaluzje? Po co ta lampa w rogu? masakra. Jak wychodzi się na taras? Gdzie jest otoczenie. Chłopie no. Kpiny sobie robisz. Zamiast strzelać wizkę za wizką to zrób jedną ale dobrą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 poza tym co wymienił Lis to ja mam jeszcze 1 dość spore zastrzeżenie. mianowicie, na renderach nie widać przestrzeni... ogólnie kamere masz tak ustawioną, no może oprócz 2 ujęcia, jakbyć robił reklame tych mebli... no chyba, że o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Jeżeli jest to projekt architektury wnętrz..to jest to największe żyto jakie widziałem. Przedstawienie tez średnie. Brakuje choćby tła za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Dzięki za krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ...hmm to w sumie zrobiles tu kilka scian, slup, ramy drzwi i okien i przeszklenia- bo reszta to ever - domyslam sie ze skoro szef tak kazal to chodzilo o czas, ktorego on pewnie nigdy nie ma...takze skoro to taki speed to nie wiem czy bym to tu umieszczal- bo nawet jak cos doradzimy to zmian nie bedzie bo temat juz poszedl i nie wrooci wiecej ;) -chyba ze wrooci i bedzie sie tobie opacalo cos tu zmieniac. Tak "na zaś" poweim ze bym usunal na poczatek wszystkie meble i zrobil jakis sensowny projekt ich ustawienia- jak an razie rzadzi tym przypadek. Nasaczylbym ta scenke detalem typoweym dla kazego pomieszczenia - chocby klamki przy okanach i drzwiach na taras, moze listwa przypodlogowa albo parapet - obraz na sciane itp. - chyba ze chodzi o asceze to moze wtedy trzeba zagrac z glowa materialami bo nadal zostanie pusto i nijako- za oknem wszystko sie wypalilo - czyzby oswietlenie z jakis gotowych scen od everow ? - srednio dopasowane do tej sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Światło prawie ok , trochę przejarane . Jeszcze pustawo , podłoga chyba z archinterriors evermotion - zwiększ refleks . Keep working :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 Tylko modele sa z everów, chłopaki bez przesady ale światło i materiały już sam robiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 pustawo fest... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 niestety ale bradzo slabo :/ proporcje kompletnie skopane, kompozycja do niczego, nie wiadomo co chcesz pokazac. widac ze wiesz jak uzywac vray'a ale nic pozatym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Słabe modele mają te every. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRay Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Po pracuj nad aranżacja i funkcja tego wnętrza.. może kilka detali, kadrem (staraj sie nie obniżać za mocno target'a camery) kilka przepaleń za oknem i powinno być znacznie lepiej :) POZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek07 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Tomuś - Skromne pytanie: Chciałbyś tam mieszkac ...? ...na przykład z żoną i 3 dzieci.. ? ;) PS> Render na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 to ja hcpiter duzo ziarna a ogolnie pusto, jezeli moglbym cos zmienic to zaluzje bo trosze zaaa duze :) a ktore meble od everow bo ta kanapa troszke dziwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Tomus ,Tomus ogolnie.....nadaje sie to bardziej na WP.Swiatlo jak pisali daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 ostatni render jest krzywy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Odkopali...:D No coś kombinowałem z ogniskową..rezultaty widzicie ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi