Napisano 31 Październik 200717 l Witam wszystkich... od rana komplikuje sobie takie otóż zwierzątko :> Na razie to prawie sam lineart i planuje go jeszcze dodetalić. Pólki co mam tylko konia ale jeszcze w palnie jest jeździec. Rysunek jest kombinowany do modelu 3D, raczej do lowpoly ale jeszcze się nie zdecydowałem czy na pewno :) Pozdrawiam i czekam na komenty i "koństruktywną" krytykę ;) Edytowane 19 Lipiec 200915 l przez Mortom
Napisano 31 Październik 200717 l jeden z animatriksów mi się przypomniał ;) trochę przyciężkawy jest ten konik(chodzi mi o konstrukcje ...nom ale to kwestia gustu ) i chyba ma albo za długie nogasy albo za krótki korpus sprawdź to ... też zależy z jakiego konika jechałeś proporcje :) poz :)
Napisano 31 Październik 200717 l Autor Dzięki little-ninja no fakt za krótkie to ciałko. Bogu niech będą dzięki za wektory i ich łatwe edytowanie :)
Napisano 31 Październik 200717 l wow swietne :) i Ty nie chciales byc concpet artistem w projekcie :P:P
Napisano 31 Październik 200717 l Autor Fidiasz nie chciałem bo zemnie nie żaden koncept artysta..... z reguły rzadko koncertuje a jak sie zdarzy to na koncepcie sie kończy ^_^ No ale tym razem mam bardzo mocne postanowienie... i liczę też na was abyście mi pomagali sie mobilizować i wytrwać do końca :) Pozdrawiam i dzięki za komentasy :)
Napisano 31 Październik 200717 l Mi się bardzo podoba. Az bym sobie wymodelował :D. Zrobiłbym mu jednak jakieś konkretniejsze oko, bo jak sie spojrzy na tą pochyłą kreskę jako na oko to kuń wygląda jakby miał taki mangowaty uśmieszek. Kurka mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi :p
Napisano 1 Listopad 200717 l Autor Witam Dodaje wstępne szkice jeźdźca. Jeszcze nie jestem zdecydowany co do reki trzymającej miecz... czy dać jak tak jak jest... czy obsunąć ją ku dołowi. Doradźcie i skomentujcie co o tym myślicie. Pozdrawiam P.S. Wybaczcie niezróżnicowanie kolorystyczne obrazka..na razie koncentruję się na samym linearcie. P.S. 2 SoAd nie do końca wiem o co ci chodzi... może wytłumacz mi to jak tłukowi ze średniowiecza...bo teraz trochę nie czaje :)
Napisano 1 Listopad 200717 l Czy ten jeździec ma być wmontowany w konia? bo jeżeli tak to jest pewna niekonsekwencja tz po co strzemiono? Poza tym twarz jeźdźca trochę mało wyrazista no i wydaje misie, że lepiej będzie s powrotem lustro zrobić. Fajne ;)
Napisano 2 Listopad 200717 l Autor Mam tu dwie wersje. Ukończona wersje lineartu i zaczęte w PSie oświetlanie i materiały. Powiedzcie co źle a co dobrze :) i wersja PSowska
Napisano 2 Listopad 200717 l materiał dobrze się zapowiada, jak na razie nie mam zastrzeżeń i czekam na fin. ;] Pozdrawiam!
Napisano 2 Listopad 200717 l Autor wsyd sie przyznać ale to był zakład że w ciągu 2 dni zorbie pełnowartościowy i szczegółowy projekt jeźdźca. P.S. Zakład był o 0,5 i przegrałem..ale właśnie opiłem przegrana i będę kontynuować projekt :) Pozdro :>
Napisano 5 Listopad 200717 l Mortom, jak skończysz, to proszę o pozwolenie zrobienia w przyszłości wersji 3D tego. Pomysł rewelka. :) Na razie robię co prawda coś, co mi pewnie zajmie kilka miechów ( http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=615570#post615570 ), ale na przyszłość... :)
Napisano 19 Lipiec 200915 l Autor Odkopuje wątek :) po półtora rocznej przerwie przysiadłem i dokończyłem trochę cieniowanie konceptu :) no fakt, nie ma co, trochę mi zeszło...xD Jak na koncept chyba wystarczy :) Ale ciekaw jestem co powiecie. Edytowane 19 Lipiec 200915 l przez Mortom
Napisano 19 Lipiec 200915 l fajnie pojechałeś. Chociaż lepsza moim zdaniem 2 jeszcze nie skończna wersja.