tymko Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Mel Gibson (nie jest to paintover, jedynie zastosowałem metodę, która jest w wipie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Brawo, dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 swietne :) moglbys nagrac video z jak tworzysz takie cudenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 mam zamiar to zrobić, natomiast w tej chwili jest to niemożliwe bo brakuje mi dysku, ciągle by zrobić nową prace muszę zgrywać poprzednie i czyścić część dysku. Teraz muszę zbierać na wyprawkę więc trochę brak funduszy na hardware. Ale jak tylko będzie taka możliwość to nagram filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 wow... no to (b/p)rawo ;) kolejna zaje pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 No no.. Pierwsza Klasa przez duże K Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 no no Gibson niezly :D brakuje mi w tych twoich portretach troche ozywienia, wszystko wydaje sie jedną chropowata wyteksturowana materia nie do odroznienia, np paznokcie mogles zrobic tak jak jest w realu czyli nie takie przybrudzone i chropowate poniewaz zawsze(no prawie :P) sa one w naturze gladkie i maja swoj polysk(sa bardziej plastykowe niz gumiaste czy drewniane hehehe), usta mogly by tez mocniej odbijac swiatlo o oczach juz nie wspomne, ale mysle ze juz na drugi raz bedzie wsio extra bo teraz jest poprostu dobre! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 cały problem polega na tym że to mają być rysunki więc wszystko musi być wykonane jak w rysunku czyli kreseczkami, czasem mnie najdzie i coś wygładzę, ale tak raczej nie powinienem robić mimo że mnie korci jak diabli. Niestety czasem mi niewychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 nadal drażni fakt że nie piszesz w pierwszym poscie info ze to overpainting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 nie piszę, bo to nie jest overpainting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 wyglada tak samo jak w przypadku willisa wiec nie mam pwodu by wierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 ja nie mam powodu by kłamać. Chcecie to wierzcie, nie chcecie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 monkey ******** sie niepotrzebnie, zazdrosny czy co? jezeli over to po co by robil szopki z step by step'ami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Nicponim - nie, nie niepotrzebnie, mam prawo wyrażac swoją własną opinię i swoje spostrzeżenia. Natomiast ty masz obowiązek zapoznac się z regulaminem - i wyciągnąc wnioski z swojego zachowania. - 20:15 prrrszalony w zadnym momencie go nie oskarżyłem - pracka jest jego, nawet jesli jest/był by to overpaint to takie spostrzezenie mi sie nasunęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Nicponim - nie, nie niepotrzebnie, mam prawo wyrażac swoją własną opinię i swoje spostrzeżenia. Oskarżanie o oszustwo to nie wyrażanie własnej opinii , daj se pan spokój ... tymko radzę używać mniej czerni i tych brudnych kolorów, bo mimo, że używasz bardzo dynamicznej i ciekawej techniki, to przez te kolory smutno się robi, może jakieś, choć minimalne, zróżnicowanie w tle zamiast tego jednego przygnębiającego mroku i paru niebieskich kresek :) btw skóra na dłoni wyszła fantastycznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 jak dla mnie bomba, kawał naprawdę świetnej roboty:) gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 prrrszalony - faktycznie trochę przybrudnawe te portrety, w tle coś jeszcze może coś dodam. Zacząłem nowy portret, więc do tego wrócę za jakiś czas. Dzięki za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 tymko - tylko bez urazy - takie było moje pierwsze spostrzeżenie że to over. A skoro mówisz że tak nie jest to tak nie jest. Gratki ukonczenia kolejnej dobrej pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 zmarszczki nie wyszly na czole..skora..moze troche rozmyj? za bardzo widac te kreski, wyglada jakby byl porysowany;/ z kolei koszulka jest za bardzo rozmazana w stusunku do reszty...moze i ma to wygladac jak w rysunku ale w rysunku tez podkresla sie fakture i rodzaj materialu poprzez wyostrzenie albo rozycie czegos..jesli wyostrzasz tak bardzo skóre to dlaczego tło jest takie rozmyte? jak wszyzstko ma byc kreseczkami to wszystko..tylko wtedy gorszy efekt bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi