Napisano 25 Grudzień 200321 l Witam ! robie sobie taką scenke, bez żadnych konkretnych posmysłów, prosto z główki :D Nie wiem co jeszcze zmienic, macie jakies propozycje ?? oswietlenie sie chyba jeszcze zmieni, texturki tych wazonikow beda inne (chyba bardziej czerwone, jak z gliny) a texturki desek są standartowe z maxa i napewno je zmienię. Dojdzie chyba jeszcze koc, który bedzie zawieszony nad wejsciem i schodami, pomyśle... [piwo]
Napisano 25 Grudzień 200321 l zmien textury i oswietlenie :). generalnie za malo zeby cos powiedziec. Powodzenia w dalszej pracy :) Pozdrawiam
Napisano 25 Grudzień 200321 l Nie wiem czy za trudne dla Ciebie ( bez urazy :) ) ale ja bym dodal siedzacego zebraka z glowa w dol....co Ty na to?:) pozdr
Napisano 26 Grudzień 200321 l Fajny srodziemnomorski klimacik az sie ciplo zrobilo :) A mi sie podobaja te cienie tylko poszerz kadr o jakies drzewko albocos. Ewentualnie jakiegos Araba troche gratow we wnetrzu widzianym przez drzwi. Ha a moze ispiracja Roninem i wypadajaca z za rogu frunaca po schodach audica ;)
Napisano 26 Grudzień 200321 l a dosc dziwnie pada ten cien galezi.. ;) jakos skopales to;p poza tym textury do bani ;d i jako s tak pusto :)
Napisano 26 Grudzień 200321 l 1. Dodaj jakieś meble w tym wnętrzu. 2. Może jakąś lekka przezroczystą zasłonke w drzwiach. 3. A po co ująłęś tą ścianę z prawej. Zajmuje pół renderu a kompletnie niczemu tam nie służy.
Napisano 27 Grudzień 200321 l Autor witam, troche pozmienialem, wywalilem ta sciane, co do jakiegos goscia to jakis meksykanin napity z butelka siedzacy przy scianie albo na schodach z sombrero na glowie zeby nie modelowac za duzo :D a te cienie od galezi chyba wywale i bedzie jeden duzy cien od budynki :)
Napisano 27 Grudzień 200321 l jak na mnie to o wiele lepiej, ale sporo przed toba, ladnie to wyglada ale pusto jest tu :)
Napisano 28 Grudzień 200321 l Pierwszy byl ciekawszy kompozycyjnie. Jak zobaczylem te polkoliste zwienczenie drzwi to mi sie skojarzylo z czyms takim. Andaluzja (zrodlo jakis stary Przekroj)
Napisano 28 Grudzień 200321 l Z tego samego artykulu ( niestety mam wyrwane strony wiec nie podam autora fotki)
Napisano 28 Grudzień 200321 l Hmm - projekt jakze podobny do tego: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7482&page=3 jednak zdecydowanie lepiej wykonany, glownie mam na mysli proporcje obiektow np szerokosc schodow czy rozmieszczenie otworow czy chociaz tak banalna sprawa jak grubosc scian!. Wiele jeszcze brakuje, ale mozna z tego wyczarowac niezly obrazek! Podoba mi sie bardzo to rzucone gobo drzewa - efekt jakze zadko dzis stosowany... Osobiscie obstawal bym przy drugiej wersji - bez sciany, bo kompozycja jakos wydaje mi sie ciekawsza tzn moze sie wiecej wydarzyc :) Pozostaje mi wiec obserwowac dalej Twoja prace. Powodzenia Marek P.S. akdsn: piekne zdjecie to drugie, superklimat, kolorki i kompozycja, myslalem ze to Twoje...
Napisano 28 Grudzień 200321 l Nie niestety zdjecie nie moje, ale wycinki z gazet z przed 8 lat albo jeszcze starsze. Tak wycinalem ze obcialem autora i nie wiem kto zrobil te foty. No wlascie Myszek pierwsze ujecie bylo lepsze, jak zrobisz drugie to Cie Andree posadzi o plagiat ;)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor Jaki tam plagiat, to juz 2 prace nie moga byc podobne do siebie ?? sa zupelnie inne klimatycznie :P zrobilem glowe juz jakiegos goscia ale nie jest dokladna bo i tak bedzie w wiekszosci zaslonieta, glowa na poczatku byla kobieta ale ja przerobilem :) ucho jeszcze poprawie dzieki za komentarze [piwo]
Napisano 29 Grudzień 200321 l Scena fajna. Taki ładny słoneczny klimacik się zrobił. Dodaj jeszcze dużo takich małych szczegułów. Wtedy będzie super. :)
Napisano 30 Grudzień 200321 l ja tez zgadzam sie z przedmowcami ze pierwwsze ujecie bylo ciekawsze !! Na drugim ciezko bedzie sie pozbyc wrazenia wszechogarniajacej pustki.....
Napisano 7 Styczeń 200421 l Rowniez mam podobne zdanie tylko rozmyj troche ta scianke. Bedzie przykowala mniej uwagi, a chyba o to chodzi. Powodzenia w dalszej pracy...