tymko Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Matrix Pierwsze kroki - zauważyłem że jak jest więcej pionów i poziomów, łatwiej zapanować nad proporcjami oraz wykreśleniem skosów. następne etapy: Ciąg dalszy nastąpi dopiero po powrocie z pleneru czyli za parę dni (trochę odpocznę od komputera, i może powstaną jakieś rysunki węglem)
Shalivan Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 moze sproboj inaczej, zamiast rysobać prawie ze "kontury" przyłoz do niego siatke, włacz ją też w szopie, przynajmniej zazwyczaj tak robił moj dziadek :) jak malował jakąś kopie :)
-Pa6L0- Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 zbyt ciemne maźnięcia są na twarzy...są bardziej wyraźne niż jego oczy, za bardzo odwracają uwage.
kazziu Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 ta siatka to faktycznie jak z matrixa, nie lepiej klasycznie bez siatki? przynajmniej człowiek nabiera wprawy...
DaRoZ Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 b.fajna praca swietnie wyszly wlosy i twarz, tylko te ciemne-brudne wrecz zagiecia na koszulce przeszkadzaja, ale coraz bardziej podoba mi sie ta seria ;) pozdro
avant.garde Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Jak dla mnie bomba. Włosy i oczy na prawdę swietne. Kołnierzyk fajnie wykonany, ale kontrastuje jakością z resztą koszulki.
misiekhc Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 a moze po prostu wziac kadr z filmu zresizowac i jakims filtrem pojechac? bedzie prosciej a i efekt podobny
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 skóra kiepsko wyszla...wlasciwie nie wyszla...usta i kolorki nie wyszly..jedno oko takie drugie inne (kolor), lewe oko za maly kontrast cienia..
Thx Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 a ta jego piękna fryzura? Jak ja zrobiłeś? Czy tez jest przeniesiona za pomocą tych liń? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi