Jump to content

Featured Replies

Posted

Matrix

Pierwsze kroki - zauważyłem że jak jest więcej pionów i poziomów, łatwiej zapanować nad proporcjami oraz wykreśleniem skosów.

fdcf8b15ba86b3fb.jpg

następne etapy:

55dde0fdb3819fc1m.jpg

911f845f74486afe.jpg

Ciąg dalszy nastąpi dopiero po powrocie z pleneru czyli za parę dni (trochę odpocznę od komputera, i może powstaną jakieś rysunki węglem)

• Replies 11
  • Views 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moze sproboj inaczej, zamiast rysobać prawie ze "kontury" przyłoz do niego siatke, włacz ją też w szopie, przynajmniej zazwyczaj tak robił moj dziadek :) jak malował jakąś kopie :)

zbyt ciemne maźnięcia są na twarzy...są bardziej wyraźne niż jego oczy, za bardzo odwracają uwage.

ta siatka to faktycznie jak z matrixa, nie lepiej klasycznie bez siatki? przynajmniej człowiek nabiera wprawy...

b.fajna praca

swietnie wyszly wlosy i twarz, tylko te ciemne-brudne wrecz zagiecia na koszulce przeszkadzaja, ale coraz bardziej podoba mi sie ta seria ;) pozdro

Jak dla mnie bomba. Włosy i oczy na prawdę swietne. Kołnierzyk fajnie wykonany, ale kontrastuje jakością z resztą koszulki.

a moze po prostu wziac kadr z filmu zresizowac i jakims filtrem pojechac? bedzie prosciej a i efekt podobny

skóra kiepsko wyszla...wlasciwie nie wyszla...usta i kolorki nie wyszly..jedno oko takie drugie inne (kolor), lewe oko za maly kontrast cienia..

a ta jego piękna fryzura? Jak ja zrobiłeś? Czy tez jest przeniesiona za pomocą tych liń? Pozdrawiam