lordbiernac Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 postanowilem wrzucic jako finished. zobaczymy co zwojuje ;) wszelkie komenty oczywiscie mile widziane
Gość Czarnystefan Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 bardzo ładnie namalowane. widzę, ze jedziesz na przód i nie oglądasz sie do tyłu:) bardzo duży postęp. gratuluje i pozdrawiam.
maronski Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 świetny klimat. Podoba mi się komiksowy układ nóg
masz)rum Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 genius kolor, czuje się jak bym oglądał jakiś olej porządny ;]
SzU Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Fajna poza i bardzo dobry drugi plan i tło w ogóle. Czegoś brakuje mi w głównej postaci, może możnaby jeszcze pociągnąć :)
prrrszalony Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 przypomina mi splash screeny z fallouta :)
QbisieQ Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Dokładnie to co powiedział SzU. Też czegoś mi brakuje na pierwszym planie, a tło świetne. Ew.trochę kontrastu bym dodał do postaci, (pierwszy plan) szczególnie to zielone żeby było...bardziej świetliste ? nie wiem jak to nazwać.
Yabbol Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Bomba klimat, swiatelko ... bardzo mi sie podobie:)
Mortom Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 A ja nie napisze że świetne.... bo nie muszę praca sama mówi za siebie... obrazek jest luksus!! Pozdro :)
lordbiernac Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 dzieki, ciesze sie ze sie podoba :) QbisieQ- kombinowalem z tym zeby to swaitelko bylo bardziej swietliste ale mialem wrazenie, ze za bardzo odwraca uwage od reszty... cos mi w tym nie lezalo wiec zmienilem na takie jakie jest teraz pozdrowki :)
Rekomendowane odpowiedzi