Napisano 9 Listopad 200717 l postanowilem wrzucic jako finished. zobaczymy co zwojuje ;) wszelkie komenty oczywiscie mile widziane
Napisano 9 Listopad 200717 l bardzo ładnie namalowane. widzę, ze jedziesz na przód i nie oglądasz sie do tyłu:) bardzo duży postęp. gratuluje i pozdrawiam.
Napisano 12 Listopad 200717 l Fajna poza i bardzo dobry drugi plan i tło w ogóle. Czegoś brakuje mi w głównej postaci, może możnaby jeszcze pociągnąć :)
Napisano 13 Listopad 200717 l Dokładnie to co powiedział SzU. Też czegoś mi brakuje na pierwszym planie, a tło świetne. Ew.trochę kontrastu bym dodał do postaci, (pierwszy plan) szczególnie to zielone żeby było...bardziej świetliste ? nie wiem jak to nazwać.
Napisano 13 Listopad 200717 l A ja nie napisze że świetne.... bo nie muszę praca sama mówi za siebie... obrazek jest luksus!! Pozdro :)
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor dzieki, ciesze sie ze sie podoba :) QbisieQ- kombinowalem z tym zeby to swaitelko bylo bardziej swietliste ale mialem wrazenie, ze za bardzo odwraca uwage od reszty... cos mi w tym nie lezalo wiec zmienilem na takie jakie jest teraz pozdrowki :)