Napisano 17 Listopad 200717 l Tygodniowy Speedpainting 23: Regulamin: 聽 * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa b膮d藕 tradycyjna * Prace umieszczamy w tym w膮tku * D艂u偶szy bok umieszczonej pracy nie mo偶e przekroczy膰 900 px. Pe艂na rozdzielczo艣膰 w postaci linku * Jedna osoba mo偶e umie艣ci膰 dowoln膮 ilo艣膰 prac ale tylko jedn膮 z nich podda膰 g艂osowaniu. Prac臋 pod g艂osowanie nale偶y wskaza膰 maks. dzie艅 przed zako艅czeniem, je偶eli tak si臋 nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka zosta艂a umieszczona. * czas sondy 3 dni 聽 Nagrody: 聽 * Wyb贸r kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie g艂贸wnej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii 聽 ZAKO艃CZENIE 23 SESJI: 25.11.2007 godz. 23:59. SONDA: od 26 do 29.11.2007 (3 dni)
Napisano 17 Listopad 200717 l zgadzam sie z przedmowca...tylko czy znajdzie sie czas na realizacje? Mo偶e jutro przy niedzieli pojawi sie pare pracek;) Ja postaram sie by膰:)
Napisano 18 Listopad 200717 l *** Edit zaczynam od poczatku bo po kilku godzinach widz臋 偶e by艂o fatalnie;) Drakula a ile to przynie艣膰 lustro?;p
Napisano 18 Listopad 200717 l Kurde, nie r贸bcie problemu z niczego... Drakula jak nie masz w ca艂ym domu lustra i fotki te偶 sobie niczym nie cykniesz i na kompa nie wrzucisz ( taki艣 bezradny ? ) to Tw贸j problem....
Napisano 18 Listopad 200717 l Z g贸ry zaznaczam, 偶e to stara praca i nie pami臋tam ile czasu mi zaj臋艂a, wiec prosz臋 o nie branie jej do g艂osowania (porostu zach臋ta :) ). 聽 Naszkrobie co艣 jak ju偶 Intuos'a mi przy艣l膮 :) Pozdrawiam i powodzenia 聽
Napisano 19 Listopad 200717 l Drakula jak nie masz w ca艂ym domu lustra i fotki te偶 sobie niczym nie cykniesz i na kompa nie wrzucisz ( taki艣 bezradny ? ) to Tw贸j problem.... 聽 聽 Takis madry? Wyobraz sobie szerloku, ze nie mieszkam w domu tylko w akademiku i wynosne lustro zdobyc jest ciezko. Robienie sobie foty to chyba jednak nie to o co w temacie chodzi, nie? ;] 聽 聽 Poza tym, ktos Cie pytal o zdanie? -_o
Napisano 19 Listopad 200717 l Autor luzik... nie ma sie o co pojedynkowa膰. Drakula, naprawd臋 nie da sie sko艂owa膰 lustra? Poderwij jak膮艣 pi臋kn膮, po kt贸rej wida膰 偶e bez lustra dnia nie zaczyna... 聽 I racja, idea tematu jest malowanie z 偶ywca albo inaczej unikanie zdj臋cia. Nie przypadkowo Linda B. opanowa艂a lepiej ni偶 wi臋kszo艣膰 zawodnik贸w skin tony. W og贸le Linda du偶o maluje z rzeczywisto艣ci. W zdj臋ciu r贸偶nice temperaturowe s膮 du偶o mniej widoczne. Zdjecie cz臋sto sp艂aszcza walor w cieniu lub 艣wietle. Zmienia te偶 kolor. Uproszczaj膮c mo偶na powiedzie膰 偶e aparat traktuje rzeczywisto艣膰 rysunkowo. 聽 Jak znajd臋 chwile postaram si臋 namalowa膰 co艣 porz膮dnie i por贸wna膰 ze zdj臋ciem z canona cztery setki z ro偶nymi ustawieniami. 聽 Na razie namalowa艂em tak. ok 40 min. Nie doko艅czy艂em bo w kt贸rym艣 momencie przesta艂o mi si臋 podoba膰. porozje偶d偶a艂y sie ficzery i kompozycja jaka艣 g艂upia. 聽
Napisano 19 Listopad 200717 l No tak mnie wzielo i chcialem zobaczyc jak to sie maluje takie speedy wiec cos maznalem:P ok 1.15h http://i126.photobucket.com/albums/p84/Piechi/57copy.png 聽 w rzeczywistosci wygladam nardziej jak facet:P
Napisano 19 Listopad 200717 l Autor ...e tam od razu miazga :P 聽 PiechI: swietnie. to ze rysunek kuleje to dla mnie drobiazg. wyrobisz sie. ale kolor skory - super. nawet oczy rozrozniles.
Napisano 19 Listopad 200717 l witkowski- kto to ta linda b.? moglbys jakis link rzucic do jej/jego galeri? 聽 swoja droga to chyba nie przypadkowo wybierzesz nastepny temat;]
Napisano 20 Listopad 200717 l witkowski no siedz臋 i patrze...i dochodz臋 do wniosku: ale艣 ty przystojny ^_^ A tak na serio 艣wietne 艣wiat艂o..bardzo mi sie podoba :)
Napisano 21 Listopad 200717 l Witam wszystkich! to m贸j debiut w艂a艣nie ;) Tak wygl膮da艂am 21.11.07 od godz. 19.40 do 21.00 .Pierwszy speed. W miar臋 mo偶liwo艣ci jeszcze co艣 wykombinuje... By undercover_ja at 2007-11-23
Napisano 21 Listopad 200717 l Wiedzialem, ze Waldemar 艢wierzy w koncu zarejestruje sie na max3d.pl ;)
Napisano 21 Listopad 200717 l Wiedzialem, ze Waldemar 艢wierzy w koncu zarejestruje sie na max3d.pl ;) 聽 no dobra - zdemaskowa艂e艣 mnie...;)
Napisano 21 Listopad 200717 l p贸艂 godziny , photoshop 7 + tablecik + zwierciade艂ko i powsta艂o takie g贸wi ... yhhhrr yhrr ... sorry
Napisano 23 Listopad 200717 l no dobra - zdemaskowa艂e艣 mnie...;) 聽 Zeby Cie nie zniechecic do postowania proponuje wyciszyc sprawe i udawac, ze nadal jestes undercover ;) No a praca rewelacyjna. 聽 mrozik26: fajne, czuc, ze oddales podobienstwo. Ta biel troche gasi inne kolory. Jesli jeszcze bedziesz konczyl proponowalbym uspokoic kreske w tle i na koszuli a na twarzy dodefiniowac co nieco. 聽 Tez nie mam lustra, wiec uzylem butelki od coca-coli. Mam nadzieje, ze takie pojscie w kierunku deformacji nie rozmija sie z tematem. 聽 聽 Co ta coca-cola robi z czlowiekiem.. ;)
Napisano 23 Listopad 200717 l brywiecz贸r wszystkim :) Przepraszam, 偶e taki debiut bez wcze艣niejszego powitania, ale na razie jako艣 nie zebra艂o mi si臋 do艣膰 prac, 偶eby pokaza膰 je w teczce. 聽 聽 Circa p贸艂 godziny, z lustra, co zas艂ania艂o mi p贸艂 monitora ;} 聽 聽 聽
Napisano 24 Listopad 200717 l mnie sie bardzo podoba, moze zagrozisz witkowskiemu :-D Witam na forum 聽 a to moja probka, mozliwe ze bedzie jescze jednopodejscie, 聽
Napisano 24 Listopad 200717 l ortheza: Twoj wyglad kojarzy mi sie z jakims rycerzem - z takim face'em nadawalbys sie do TV :)
Napisano 24 Listopad 200717 l Pi臋kne persony tu widz臋, no c贸偶 teraz nie b臋dzie piknie . . . sporo ponad czas ale wrzuc臋, w ramach 膰wicze艅 . . . 聽
Napisano 25 Listopad 200717 l miriam- kto Ci rog贸w dorobi艂? :D:D:D 聽 User'ki :), a przy okazji to o艣le s艂uchi 偶eby lepiej s艂ysze膰 na staro艣膰 . . . 聽 Master m贸j Idolu . . . 聽 //Pozdr.
Napisano 25 Listopad 200717 l jak dla mnie narazie wymiataj膮Witkowski i Pani mes.kalina, zar贸wno urod膮, jak i klimatem, swiat艂em i plastyczno艣ci膮 obrazu:) 聽 miriam i tak jestem zawiedziona, 偶e dred贸w nie ma:D pozdrawiam:)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto