Napisano 17 Listopad 200717 l Obrazek powitalny mojego portfolio, którę kończę budować. Dopracowana wersja koncepttu "Dreamcatcher".
Napisano 17 Listopad 200717 l Super, bardzo klimatycznie wyszedł. Zarzucisz hiresa, to sobie udekoruje pulpit :D
Napisano 17 Listopad 200717 l fajowe malowidło ;) a wy go znacie z gwiazdy tańczą na lodzie ;) ale problem ludzie
Napisano 18 Listopad 200717 l Autor Dzięki za opinie :) Jeśli nie widać obrazka to znaczy że wysyłałem w danym momencie na serwer wersję poprawioną o jakiś drobiazg.
Napisano 18 Listopad 200717 l bardzo ładnie wysiekane (może tylko kadr bym trochę powiększył od dołu ;P), gratuluje i pozdrawiam ;]
Napisano 19 Listopad 200717 l Niezły klimacik :) Przetarcia na pancerzu powinny od czasu do czasu mignąć białym światłem IMO
Napisano 20 Listopad 200717 l Widzę obrazek! Dałbym ciut większe kontrasty w cieniach - szczególnie w miejscach najmocniej wgłębionych. Prawa strona obrazka mógłbyś bardziej dopieścić - coś tam nie gra z ilością i kształtem warstw pancerza (o ile lewa strona potwora jest w symetrii z prawą), też te wyżłobienia obojczykowe powinny chyba być zaznaczone po prawej stronie, skoro po lewej są całkiem widoczne. Może jeszcze coś w tle ?! choćby jakiś zarys jakiegoś masywnego kształtu z liną z górnego lewego rogu, do połowy prawej krawędzi - jakieś wrażenie głębi i perspektywy by to stworzyło... Całościowo na duży plus!
Napisano 21 Listopad 200717 l witkowski.. ciekawe rzeczy ogladasz... ale co kto lubi. co masz na mysli pisząc ruch goscia?
Napisano 22 Listopad 200717 l Autor Chyba o coś co w anielskich artykułach nazywają "gesture"... starałem się żeby postać nie była sztywna, tylko miała właśnie taki "ruch"... chyba nie wyszło najgorzej :) dużo szkiców pozy z początku... chciałbym umieć takie coś od razu i tak fajnie jak niektórzy mistrzowie :) ... a może to było a propo tego tańca :D BTW. Praca została digartem dnia na digart.pl! :D .