Posted November 17, 200717 yr Obrazek powitalny mojego portfolio, którę kończę budować. Dopracowana wersja koncepttu "Dreamcatcher".
November 17, 200717 yr Super, bardzo klimatycznie wyszedł. Zarzucisz hiresa, to sobie udekoruje pulpit :D
November 17, 200717 yr fajowe malowidło ;) a wy go znacie z gwiazdy tańczą na lodzie ;) ale problem ludzie
November 18, 200717 yr Author Dzięki za opinie :) Jeśli nie widać obrazka to znaczy że wysyłałem w danym momencie na serwer wersję poprawioną o jakiś drobiazg.
November 18, 200717 yr bardzo ładnie wysiekane (może tylko kadr bym trochę powiększył od dołu ;P), gratuluje i pozdrawiam ;]
November 19, 200717 yr Niezły klimacik :) Przetarcia na pancerzu powinny od czasu do czasu mignąć białym światłem IMO
November 20, 200717 yr Widzę obrazek! Dałbym ciut większe kontrasty w cieniach - szczególnie w miejscach najmocniej wgłębionych. Prawa strona obrazka mógłbyś bardziej dopieścić - coś tam nie gra z ilością i kształtem warstw pancerza (o ile lewa strona potwora jest w symetrii z prawą), też te wyżłobienia obojczykowe powinny chyba być zaznaczone po prawej stronie, skoro po lewej są całkiem widoczne. Może jeszcze coś w tle ?! choćby jakiś zarys jakiegoś masywnego kształtu z liną z górnego lewego rogu, do połowy prawej krawędzi - jakieś wrażenie głębi i perspektywy by to stworzyło... Całościowo na duży plus!
November 21, 200717 yr witkowski.. ciekawe rzeczy ogladasz... ale co kto lubi. co masz na mysli pisząc ruch goscia?
November 22, 200717 yr Author Chyba o coś co w anielskich artykułach nazywają "gesture"... starałem się żeby postać nie była sztywna, tylko miała właśnie taki "ruch"... chyba nie wyszło najgorzej :) dużo szkiców pozy z początku... chciałbym umieć takie coś od razu i tak fajnie jak niektórzy mistrzowie :) ... a może to było a propo tego tańca :D BTW. Praca została digartem dnia na digart.pl! :D .