SzU Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Obrazek powitalny mojego portfolio, którę kończę budować. Dopracowana wersja koncepttu "Dreamcatcher".
SoAd Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Super, bardzo klimatycznie wyszedł. Zarzucisz hiresa, to sobie udekoruje pulpit :D
BLADE Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 z kads kojarze kolesia z facjaty..:) albo half life albo doom3...
witkowski Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 ...co ty - z tanca z gwiazdami. b. przyjemna kompozycja i ruch goscia.
kamil.ochel Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 fajowe malowidło ;) a wy go znacie z gwiazdy tańczą na lodzie ;) ale problem ludzie
SzU Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 Dzięki za opinie :) Jeśli nie widać obrazka to znaczy że wysyłałem w danym momencie na serwer wersję poprawioną o jakiś drobiazg.
masz)rum Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 bardzo ładnie wysiekane (może tylko kadr bym trochę powiększył od dołu ;P), gratuluje i pozdrawiam ;]
Gość User190 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Niezły klimacik :) Przetarcia na pancerzu powinny od czasu do czasu mignąć białym światłem IMO
avant.garde Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 No, no, no. Super design postaci. Jest na czym oko zawiesić.
Siegmar Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Widzę obrazek! Dałbym ciut większe kontrasty w cieniach - szczególnie w miejscach najmocniej wgłębionych. Prawa strona obrazka mógłbyś bardziej dopieścić - coś tam nie gra z ilością i kształtem warstw pancerza (o ile lewa strona potwora jest w symetrii z prawą), też te wyżłobienia obojczykowe powinny chyba być zaznaczone po prawej stronie, skoro po lewej są całkiem widoczne. Może jeszcze coś w tle ?! choćby jakiś zarys jakiegoś masywnego kształtu z liną z górnego lewego rogu, do połowy prawej krawędzi - jakieś wrażenie głębi i perspektywy by to stworzyło... Całościowo na duży plus!
BLADE Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 witkowski.. ciekawe rzeczy ogladasz... ale co kto lubi. co masz na mysli pisząc ruch goscia?
Mortom Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 no włacha o co biega z tym ruchem?? :> bo troszkę sie pogubiłem :)
SzU Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 Chyba o coś co w anielskich artykułach nazywają "gesture"... starałem się żeby postać nie była sztywna, tylko miała właśnie taki "ruch"... chyba nie wyszło najgorzej :) dużo szkiców pozy z początku... chciałbym umieć takie coś od razu i tak fajnie jak niektórzy mistrzowie :) ... a może to było a propo tego tańca :D BTW. Praca została digartem dnia na digart.pl! :D .
Rekomendowane odpowiedzi