Napisano 18 Listopad 200717 l Oto wizka którą zrobiłem dla kumpla. Projekt jego. Wizką był zachwycony, ja nie do końca :P Max+VRay
Napisano 18 Listopad 200717 l calkiem przyjemne odbicia na lampach fuj, za to podloga bardzo fajna ogolnie mi sie podoba, naprawde fajne moze kamere bym jakos inaczej ustawil ale sam nie wiem jak:P
Napisano 18 Listopad 200717 l lampy jak ze szkła... ładna tex podłogi... ładny obrazek... kumpel rozumiem nieobeznany w cg?
Napisano 18 Listopad 200717 l Podłoga bardzo fajna. Wnętrze pokoju też mi się podoba, tam w głębi. Aha, i jeszcze, czerwone bile, chyba się w nich za mocno światło odbija. Tak mi się wydaje. Ogólnie naprawdę fajne :)
Napisano 18 Listopad 200717 l ładnie ale brakuje wyposażenia z tyłu kamery które odbijałoby sie w lampach
Napisano 18 Listopad 200717 l Autor Dzieki Za kamerą faktycznie pusto Kolega nieobeznany :P Za teksturkę podłogi chwalcie Lisa :*
Napisano 18 Listopad 200717 l kabla do lampy nie ma, gniazdek, włączników, rolet, swiatło w rogu przenika przez łącznie ścian
Napisano 18 Listopad 200717 l lampy jak ze szkła... ładna tex podłogi... lampy jak chromowane, brzydki mat podłogi :P
Napisano 18 Listopad 200717 l Aleś poszedł na łatwiznę z modelingiem stołu (łuz):D Całkiem ładnie. Najfajniesze są czerwone bile.
Napisano 18 Listopad 200717 l kamera duzo za wysoko lampa jedna prostokatna by fajniej IMO wygladala, czarne/chromowane ramki na obrazkach by sie przydaly a pozatym fajnie.
Napisano 19 Listopad 200717 l Aż sie chce wejść na stół i wbić wszystkie bile nogą :) tzn. tematyka obrazków na ścianie trochę odbiega od przeznaczenia pokoju. Ogólnie fajne dołączam sie do reszty w kwestii podłogi bo psuje cały efekt fajnej wizki
Napisano 22 Listopad 200717 l nie będę odkrywczy gdy powiem, że lampy są blee a podłoga cacy :) i reszta bili na stole też by się przydała, to snooker jeśli się nie mylę? jeśli tak to stół jest za mały. Ale ogólnie fajnie wyszło.