Mirkowaty Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Ku pokrzepieniu dusz nielicznej już grupy zajmującej sie finalem i na przekór tym co mówią ze nie ma już takich hehe, postanowiłem wrzucić w ten wątek jedną z ostatnich moich wizek. Jak widać poniżej nie jest to niestety efekt zabawy tylko pracy no ale jak sie to lubi :) Jest jeszcze trochę niedoróbek ale myślę ze i tak jest spoko. Pozdrawiam Mirek
siwy Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Szkło finalowe fajne jest. Ja ostatnio porzuciłem ostatnie jeszce prace na finalu na rzecz tylko i wyłącznie vraya.
Mirkowaty Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 to nie było ani trochę pokrzepiające haha
siwy Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Nie bawiłem się najnowszym finalem, ale jeśli chodzi o stosunek jakości do czasu renderingu to wolę vraya. Final też jest dobry, kiedyś pewnie był lepszy od vraya i chyba był pierwszy. Niestety dla finala, spece z chaos group nie próżnują i final poszedł w cień.
Mirkowaty Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 a co z wiarą w niemiecka precyzje no i blitzkrieg :D!!
KLICEK Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Hej no wizka przednia :) co do final, no niestety od pewnego czasu juz uzywam vreja, tylko dlatego ze podoba mi sie jego gi, co do predkosci jego dziala to sa najwieksze brednie na ziemi. Byłem zwolennikiem finala i nadal uwazam ze prawie pod kazdym wzgledem bije vreja na glowe (a jaki render tego nie robi... ;)) no a jednak sie przsiadlem ;) Warto wspomniec, ze najnowszy final, suprotuje materialy z mentala w tym wszystkie najnowsze ;) + dodatkowe materialy dla architektow ... imo warto zobaczyc jak final sobie radzi, wpalanie ao w czasie renderowania, lub enh gi hehe
zaki79 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 blitzkrieg? zakonczyl sie niezla klapa ;-)
drakul Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 bardzo ładnie wkomponowane w tło. światło byłoby prawie idealne gdyby nie ta różnica między fragmentem ściany w słońcu i w cieniu(tło jest raczej zrobione w dzień pochmurny )
Mirkowaty Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Dobre spostrzeżenie co do tego światła Dracul (białystok):) już myślałem że sie nie wyda ale teraz... trudno wiec ostrzegam następnych, którzy coś wypatrzą że wiem gdzie mieszkacie!! hahaha Taki żart oczywiście :P dobra krytyka czyni lepszym.
mrkrzysiek Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 bardzo fajny render, szyby naprawdę wyglądają bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi